Mission: Impossible III - Tom Cruise harmadjára is
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én pénteken beültem a M:I 3-ra és bejött. Akciófilm, annak talán a legjobb. Ráadásul Cruise is jól játszik benne. Az akciók pörõsek, a jelenetek agyon efektezettek, a történet korrekt. Ennél több nem kell egy akciófilmbe.
Maradok Zsoc! A pajszer legyen veletek! http://www.zsoc.net | www.runatabor.com
World of Tanks FAQ-s oldal az alábbi címen érhetõ el: http://wotfaq.solidlane.eu/ | wot nevem: keagle21
<#banplz>#banplz>
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Moziba semmi pénzért nem mennék el miatta, de leszippantom majd, barátok köztnél azért izgalmasabb lesz remélem
Viszont király, hogy a sorozatban volt lehetõség kipróbálgatni néhány szerkesztési módot - bejáratott csikóként kerülhetett hát alkalmazásra, amit Viktor a felütés kapcsán az élesszitus-flashback-es felütésérõl írt.
Meglássuk mit hoz a ma, meg a Mom park este 9tõl, 'mer a szinkront - ha egy mód van rá - továbbra is kerülném.
ez mekkora duma, pláne egy olyan filmnél, ami mindig is sokkal többet kaszált külföldön, mint amerikában. (mintha a magyaroknak készített filmek nem hemzsegnének hibáktól, mintha eleve bármilyen film nem hemzsegne hibáktól)
valaki szórakozni ül be a moziba, valaki pedig viszi a kis noteszt ls a combjára csap, amikor feltûnik neki, hogy eggyel több lõszert lõttek ki az ak47-esbõl. egyik típust sem ítélem el.
Már a 2. részt is útáltam, egyszerûen ha kicsit is gondolkodik egy ember, észreveszi a film hibáit, és ez nagyon élvezhetetlenné teszi. Nem csoda, hogy tipikus amerikaiaknak készült. Gagyi...
Max jól betintázva lehet végignézni, amikor az ember még arra is lusta, hogy a távnyomkorászót birizgálja. Mondjuk akkor inkább Tom és Jerry :)
LOÁL, galambok minden wú filmben vannak :-)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Az azért milyen már a bemutatóban hogy fut a hülyegyerek robban MÖGÖTTE valami erre a légnyomás totál oldalra vágja?:)
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
BÁÁÁÁMMM, BUUUM, ÍÍÍÍ, KRISSS, BÁMMM, BUUUUUMM, VÁÁÁÁ, Tom Cruise, BUMMM, BÁÁÁÁÁM, VÁÁÁÁ, VÍÍÍÍÍ, Auto Cruise, BUMMM, BÁÁÁÁÁM, VÍÍÍÍ
kb ez a véleményem, az elsõ még egész nézhetõ volt, de a többi az olyan eröltetett hogy nem igaz :-/
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
A nézõk is megérnek egy misét, 100% agymosott idióta társaság
Ja igen a film, az érdekel, remélem jó lesz
Amúgy durva.
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
3d vizualizáció és egyéb objektum lakatos, illetve maxscript challenger. render engine szaki, és szeretem a süteményt. xD donorok privátban jelentkezzenek. köszönöm.