12
  • Hegyikecske
    be kéne tiltani az ilyen körüziket...
  • CsabiDuke
    Nem kell elolvasni, töröld ki... egyszer úgyis abbanarad, mert mindenki elküldi egyszer és kész is.
  • paradoki
    A tökömmkezd már tele lenni ezzel az egésszel. Mert, hogy napjában legalább 3 szor megkapom azt a küld tovább izét már egy kicsit sok...
  • Zsoltika 007
    Lál! Mit lopnak el?? Nem lehetsz ilyen sötét! Amit oda beírsz magadról azt úgyis látja mindenki! Minek lopnák el??!
  • combat
    Erről van szó. Fárasztó már ez az iWiW-es baromság.
    A minden napra egy MS, FF, Linux hír típusok mellé felzárkózott ez is. Van olyan érzésem, hogy bőven hallunk még róla: "Hackerek betörtek az iWiW-re és lenyúlták a felhasznlók adatait!". Ne legyen.
  • DjDano
    Nincs igazad, ezt mind a balfasz lázítóknak köszönhetjük, akik mindig az összeesküvést keresik, az ilyen embereket jól picsán tudnám rugni!!
  • Kutuvoz
    Ja! És még az sem számít nekik, hogy az oldal napok óta szinte elérhetetlen. Micsoda reklám...
  • vg
    Véleményem szerint ez megtervezett reklámkeltés. Minden hírportálon szerepel a hír, iszonyat nagy ingyenreklámot csapva az oldalnak. Gusztustalan ez az egész.
  • Panyi
    az ilyen levelek az ilyen emberek miatt terjednek...
  • JTBM
    Én is kaptam már. Milyen naív emberek vannak, hihetetlen...
  • viizo
    pfff, most kaptam én is meg egyik láma ismerősömtől, és még hányszor meg fogom kapni, brrr :S
  • Werewolf
    Mennyi barom van! :o hihetetlen..