12
-
Hegyikecske #12 be kéne tiltani az ilyen körüziket... -
CsabiDuke #11 Nem kell elolvasni, töröld ki... egyszer úgyis abbanarad, mert mindenki elküldi egyszer és kész is. -
paradoki #10 A tökömmkezd már tele lenni ezzel az egésszel. Mert, hogy napjában legalább 3 szor megkapom azt a küld tovább izét már egy kicsit sok... -
#9 Lál! Mit lopnak el?? Nem lehetsz ilyen sötét! Amit oda beírsz magadról azt úgyis látja mindenki! Minek lopnák el??! -
combat #8 Erről van szó. Fárasztó már ez az iWiW-es baromság.
A minden napra egy MS, FF, Linux hír típusok mellé felzárkózott ez is. Van olyan érzésem, hogy bőven hallunk még róla: "Hackerek betörtek az iWiW-re és lenyúlták a felhasznlók adatait!". Ne legyen. -
#7 Nincs igazad, ezt mind a balfasz lázítóknak köszönhetjük, akik mindig az összeesküvést keresik, az ilyen embereket jól picsán tudnám rugni!! -
Kutuvoz #6 Ja! És még az sem számít nekik, hogy az oldal napok óta szinte elérhetetlen. Micsoda reklám... -
vg #5 Véleményem szerint ez megtervezett reklámkeltés. Minden hírportálon szerepel a hír, iszonyat nagy ingyenreklámot csapva az oldalnak. Gusztustalan ez az egész. -
Panyi #4 az ilyen levelek az ilyen emberek miatt terjednek... -
JTBM #3 Én is kaptam már. Milyen naív emberek vannak, hihetetlen... -
viizo #2 pfff, most kaptam én is meg egyik láma ismerősömtől, és még hányszor meg fogom kapni, brrr :S -
Werewolf #1 Mennyi barom van! :o hihetetlen..