10
  • Szalámi
    Szépnek szép csak hát gondolom kell majd alá vas....
  • Zocsi
    Mert fénykép elé tették be őket!
    ...
    ...
    ...
    Fényképtextúra!
  • drizzt1666
    A ruha tényleg elég érdekesen gyűrődik, kb mint egy japán animeban :D
    Jah, meg az első képen a második csávó kezében a thomson úgy néz ki, mint egy műanyag játékpisztoly a sega megadrivehoz ;> Sztem kezdhetnének vele vmit.
  • HöfEE
    Szerintem jó a szinvilág! Annyi a porbléma hogy ezek a képek nem is tudom mintha valami angol kisváros napsütötte utcáján készültek volna és ezért ilyen szinesek. De a katonák ruhájának szinei teljesen korrektek nézzétek csak meg.Legközelebb vmi olyan képet adjanak ki ahol valami lerombolt városban vannak vagy egy mezőn vagy nemtom :P
  • Balumann
    Ez se néz ki rosszul :) Jó játéknak igérkezik, de félek a gépigényétől :(
  • Cumi
    Aztamindenit! Hat az elso kepen attol a bokortol vagy mitol en teljesen ledobbentem. Azt hittem csak valami fenykep ele tettek be a katonakat. :) Ha ez ingame kep, akkor lehet hogy veszek egy uj gepet. :)

Amugy a masodik kepen meg az arnyekok nagyon szepek. Eljenek a vilagos, nyilt teruleten jatszodo jatekok!
  • Zocsi
    Jóóó, talán egy picit színes. A CoD2 visszafogottabb színvilága jobban passzol az élethűség fogalomköréhez...
  • Zocsi
    Passze... ez qrvajól néz ki! Az eddigi leg életszagúbb fps, amit eleddig láttam. Nem tudom miért gondolod, hogy élettelenek. Azért elég emberien néznek ki. A ruhájuk picit furán gyűrődik, ill. érdekesen van felépítve, de klassz! Várjuk-várjuk!
  • Broafka
    de hogy pozitívat is mondjak, szerintem baromi gyönyörű grafikája van :)
  • Broafka
    ezek az emberek nekem még mindig olyan... élettelenek :-/