A Rózsaszín párduc - Steve Martin Clouseau-bőrben

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kissé megkésve bár, de hátha nem hiába, egy kiigazítás: az eredetiben nem volt Dreyfuss, õ az 1964-es A shot in the darkban tûnik fel.
0ppika
Annyira szar hogy már jó 😄

http://epica.nl

Kato-t de imádtam, most Reno próbál hasonló idétlen szolga szerepében poénkodni, de nulla sikerrel. Hol van már Reno a Leon a profitól? Szégyen.

Frankie
Életem legfosabb filmje amirõl csak azért nem jöttem ki, mert tárasággal néztük.

Az elõdöt ismerve szomorú, hogy ezt leforgathatták :-/

A régi jó volt,hát Steve Martin alapbol 1 kalap sz.r.!!!!!!!!!!!
A Régiek messze jobbak, bár azok is elég erõltetettek néhol. De hol van Kato a szolga, aki spontán támadt rá Clouseau-ra??? Õ volt a legjobb figura. Leszakadt a baldahinos ágy tetejével együtt az alvó nyomozóra, aztán szétverték az egész kócerájt mindenféle fegyverekkel.
Én is egyetértek. Ha moziban nézem felállok és kimegyek, így munkaidõben még elmegy, talán 2x mosolyodtam el egy kicsit amúgy nagyon szar volt.

tothzozo
Mélységesen egyettértek.
Mintha az én véleményemet írtad volna.
Mégvalami én láttam az aredeti filmeket, de ha még nem is láttam volna akkor is siralmas<#bohoc>

Tedd rá a kezed a forró tűzhelyre egy percre és egy órának tűnik. Legyél együtt egy csinos lánnyal egy óráig és egy percnek tűnik majd. Na ez a relativitás. Albert Einstein

Nalunk a "Pink-Com"-nak volt akcioja, ezert ingyenes volt az elso heti vetites.
En angolul neztem, ami megfogott a filmben az a francias kiejtes volt :-)
Ami szerintem kicsit ertelmetlen volt, az pont ebbol fakadt... Marmint,h. miert beszel valaki angolul Franciaorszagban, ha o" francia? Me'g ha amerikaban jatszodott volna, megertem, de igy? A franciak kaptak egy jo nagy pofont :-)))

A magyar szinkronra azert kivancsi vagyok!
Ezt szinkronnal nézni tilos!
Még a felirat is necces, ha nem érted az eredeti szöveget, akkor egy csomó poén elveszik...

Sztem zseniálisat alakít Steve Martin, a forgatókönyv meg olyan, amilyen.
Nagyon kellemes kis film volt mindenesetre, bõven megéri a másfél órát, meg a mozijegy árát.
grebber
Jó volt a film!

Next PC upgrade: 2022

Már az eredeti is elég szar volt vagy 30 éve...

Baromi ronda ez az új dizájn!

Hát... szerintem über gyenge lett.
Ahogy a kedves író is említette már, a rendezõknek sikerült "brillírozni". Hihetetlen hányféleképpen lehet elrontani a helyzetkomikumot - totálisan.

Moziban néztem a filmet, és meg kell hogy mondjam, elég szánalmas volt. Erõltett poénok (pár jó is volt, de elenyészõ), végig vontatott történetvezetés. Jó érzékû nézõben már az elsõ jelenetsor láttán felcsendül az a bizonyos belsõ hang, hogy talán egy fatális hibát követett el amikor beült a moziterembe.

Nem véletlen szokták mondani, hogy halgassunk a belsõ hangra.
Szerintem csak mazoista hajlamúak nézzék meg a filmet, esetleg elrenettõ példaként lehet mutogatni...<#vigyor3>
Nekem is bejött a film. A magyar szinkron odatesz azért 😊 zsebzsötem, kámöflázs 😄
Broafka
állítólag szar, bár én nem láttam, úgyhogy sok véleményem nincsn róla

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Nekem bejött a film!

Jobb, mint a mostani komédiák!