16
-
Silenzio #16 Kissé megkésve bár, de hátha nem hiába, egy kiigazítás: az eredetiben nem volt Dreyfuss, ő az 1964-es A shot in the darkban tűnik fel. -
#15 Annyira szar hogy már jó :D -
NitroX #14 Kato-t de imádtam, most Reno próbál hasonló idétlen szolga szerepében poénkodni, de nulla sikerrel. Hol van már Reno a Leon a profitól? Szégyen. -
#13 Életem legfosabb filmje amiről csak azért nem jöttem ki, mert tárasággal néztük.
Az elődöt ismerve szomorú, hogy ezt leforgathatták :-/ -
PzJager #12 A régi jó volt,hát Steve Martin alapbol 1 kalap sz.r.!!!!!!!!!!! -
Ryuuzaki #11 A Régiek messze jobbak, bár azok is elég erőltetettek néhol. De hol van Kato a szolga, aki spontán támadt rá Clouseau-ra??? Ő volt a legjobb figura. Leszakadt a baldahinos ágy tetejével együtt az alvó nyomozóra, aztán szétverték az egész kócerájt mindenféle fegyverekkel. -
NitroX #10 Én is egyetértek. Ha moziban nézem felállok és kimegyek, így munkaidőben még elmegy, talán 2x mosolyodtam el egy kicsit amúgy nagyon szar volt. -
#9 Mélységesen egyettértek.
Mintha az én véleményemet írtad volna.
Mégvalami én láttam az aredeti filmeket, de ha még nem is láttam volna akkor is siralmas -
sokadikgab #8 Nalunk a "Pink-Com"-nak volt akcioja, ezert ingyenes volt az elso heti vetites.
En angolul neztem, ami megfogott a filmben az a francias kiejtes volt :-)
Ami szerintem kicsit ertelmetlen volt, az pont ebbol fakadt... Marmint,h. miert beszel valaki angolul Franciaorszagban, ha o" francia? Me'g ha amerikaban jatszodott volna, megertem, de igy? A franciak kaptak egy jo nagy pofont :-)))
A magyar szinkronra azert kivancsi vagyok! -
Invader #7 Ezt szinkronnal nézni tilos!
Még a felirat is necces, ha nem érted az eredeti szöveget, akkor egy csomó poén elveszik...
Sztem zseniálisat alakít Steve Martin, a forgatókönyv meg olyan, amilyen.
Nagyon kellemes kis film volt mindenesetre, bőven megéri a másfél órát, meg a mozijegy árát. -
#6 Jó volt a film! -
Godefroy #5 Már az eredeti is elég szar volt vagy 30 éve... -
goki #4 Hát... szerintem über gyenge lett.
Ahogy a kedves író is említette már, a rendezőknek sikerült "brillírozni". Hihetetlen hányféleképpen lehet elrontani a helyzetkomikumot - totálisan.
Moziban néztem a filmet, és meg kell hogy mondjam, elég szánalmas volt. Erőltett poénok (pár jó is volt, de elenyésző), végig vontatott történetvezetés. Jó érzékű nézőben már az első jelenetsor láttán felcsendül az a bizonyos belső hang, hogy talán egy fatális hibát követett el amikor beült a moziterembe.
Nem véletlen szokták mondani, hogy halgassunk a belső hangra.
Szerintem csak mazoista hajlamúak nézzék meg a filmet, esetleg elrenettő példaként lehet mutogatni... -
winters123 #3 Nekem is bejött a film. A magyar szinkron odatesz azért :) zsebzsötem, kámöflázs :D -
#2 állítólag szar, bár én nem láttam, úgyhogy sok véleményem nincsn róla -
5i #1 Nekem bejött a film!
Jobb, mint a mostani komédiák!