13
-
BiroAndras #13 "én nem mennék olyan helyre dolgozni ahol az én ötleteimböl gazdagodnak meg."
Programozóként nem nagyon lehet olyan ötleted, amiből meggazdagodnak. Az ötletgyártás mások feladata. A te kreativitásodat a kód optimalizálására korlátozzák. -
BiroAndras #12 Lehet hibátlan programot írni, csak megsokszorozza a fejlesztési időt, ami ma már megengedhetetlen. -
Secretx #11 Hibátlan program nincs, max olyan aminek még nem találták meg a hibáját. -
Dömper Ármánd #10 "akarod" helyett "akarsz". -
Dömper Ármánd #9 Ha nem akarod olyan helyen dolgozni, ahol a te ötleteidből gazdagodnak meg, akkor a fizikai munka a te barátod. -
#8 hát nem tom... én nem mennék olyan helyre dolgozni ahol az én ötleteimböl gazdagodnak meg. -
#7 Ha a programozás folyamatát nézzük, elég ritka hogy egy kód tökéletesen legyen leírva. Jó esetben csak másodpercekig marad hibás a program :P -
#6 Max magadbol indulhatsz ki. Vagy csak siman irtal valami #1 baromsagot:) -
cipo000 #5 Egy hibás programot mér kell megírni??? Azt értem hogy kijavítani de megírni?? -
#4 Ujabb eroforrasokat szipolyoznak el europabol? Amerikaban mar tul sok a hulye? -
Alfa Of NS #3 Mission Impossible: törd fel a Duke Nukem Forever-t -
#2 Döntői kérdés: "Minél előbb törje fel a SF-ot"
-
#1 A programozó: Hibás programok megírására és kijavítására kiképzett szakember.