Rádiósok is támadják az áramhálózati internetet
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aszondja': felemelték szavukat a rádiósok és televiziósak... KIT ÉRDEKEL?? takmá a hulye rádiojukkal... régi sz.r'..... térjenek át az Internetre.........paras.tok
(O_o)
"egyebkent meg nem vagyok oda ezert a 230v halozatozasert, eleve csak a hozzad tartozo trafohazig mukodik szoval olyan sok kabelezest nem lehet megsporolni"
A kábelezésnek pont ez a része rettentõ macerás. Ezért használják a már meglevõt (telefon, kábelTV, áram). Ahol a ház építésénél gondolnak rá és elõre bekötnek UTP vagy üveg kábelt, ott nics szükség ilyen trükközésre.
A kábelezésnek pont ez a része rettentõ macerás. Ezért használják a már meglevõt (telefon, kábelTV, áram). Ahol a ház építésénél gondolnak rá és elõre bekötnek UTP vagy üveg kábelt, ott nics szükség ilyen trükközésre.
haaaaat... 900-1900mhz vs 2-32mhz. igen, kozel vannak 😊
egyebkent meg nem vagyok oda ezert a 230v halozatozasert, eleve csak a hozzad tartozo trafohazig mukodik szoval olyan sok kabelezest nem lehet megsporolni, viszont baromi sok elore kiszamithatatlan hibaforras, zavar meg egyeb le7. ha meg a hatarertekeket meghaladoan bocsajt ki radiojeleket is, asszem ideje lenne elfelejteni az egeszet es venni par meter kabelt hogy rendes sajat, arnyekolt es csillagpontos halozatot epitsenek...
egyebkent meg nem vagyok oda ezert a 230v halozatozasert, eleve csak a hozzad tartozo trafohazig mukodik szoval olyan sok kabelezest nem lehet megsporolni, viszont baromi sok elore kiszamithatatlan hibaforras, zavar meg egyeb le7. ha meg a hatarertekeket meghaladoan bocsajt ki radiojeleket is, asszem ideje lenne elfelejteni az egeszet es venni par meter kabelt hogy rendes sajat, arnyekolt es csillagpontos halozatot epitsenek...
Nekem azért szöget ütött a fejembe, hogy ha az elektromos kábelek kilométeres antennaként sugároznak ebben a tartományban az vajon milyen élettani hatással lesz ránk?
Nem értek eléggé hozzá, de nincs túl közel a frekvencia a sokat emlegetett mobiltelefonos elektromágneses sugárzáshoz?
És ki garantálja a sugárzás alacsony energiaszintjét? Minek ez, ha a van Wireless+telefon+kábeltv?
Úgysem lesz olcsóbb, arról tesznek.
Nem értek eléggé hozzá, de nincs túl közel a frekvencia a sokat emlegetett mobiltelefonos elektromágneses sugárzáshoz?
És ki garantálja a sugárzás alacsony energiaszintjét? Minek ez, ha a van Wireless+telefon+kábeltv?
Úgysem lesz olcsóbb, arról tesznek.
Ja, csak a rádióadók fizetnek a frekvenciasávért, így a PowerLine-nak nincs joga ezen a frekin "sugározni" még akkor sem, ha nem szándékos.
TURMIX - Szinkronparódia letölthető: http://turmix2005.uw.hu
Szerintem a az elektromos hálózaton továbbítható IP technológia már 6 7 éve létezik, úgyhogy a rádióadók az új technológiájukkal elsunnyoghatnak.