7
  • gordonmail
    BiroAndras: ezért van a Wifi, az midnenre tökéletes......
  • gordonmail
    Aszondja': felemelték szavukat a rádiósok és televiziósak... KIT ÉRDEKEL?? takmá a hulye rádiojukkal... régi sz.r'..... térjenek át az Internetre.........paras.tok
  • BiroAndras
    "egyebkent meg nem vagyok oda ezert a 230v halozatozasert, eleve csak a hozzad tartozo trafohazig mukodik szoval olyan sok kabelezest nem lehet megsporolni"

A kábelezésnek pont ez a része rettentő macerás. Ezért használják a már meglevőt (telefon, kábelTV, áram). Ahol a ház építésénél gondolnak rá és előre bekötnek UTP vagy üveg kábelt, ott nics szükség ilyen trükközésre.
  • tomcs
    haaaaat... 900-1900mhz vs 2-32mhz. igen, kozel vannak :)

egyebkent meg nem vagyok oda ezert a 230v halozatozasert, eleve csak a hozzad tartozo trafohazig mukodik szoval olyan sok kabelezest nem lehet megsporolni, viszont baromi sok elore kiszamithatatlan hibaforras, zavar meg egyeb le7. ha meg a hatarertekeket meghaladoan bocsajt ki radiojeleket is, asszem ideje lenne elfelejteni az egeszet es venni par meter kabelt hogy rendes sajat, arnyekolt es csillagpontos halozatot epitsenek...
  • CsZ
    Nekem azért szöget ütött a fejembe, hogy ha az elektromos kábelek kilométeres antennaként sugároznak ebben a tartományban az vajon milyen élettani hatással lesz ránk?
    Nem értek eléggé hozzá, de nincs túl közel a frekvencia a sokat emlegetett mobiltelefonos elektromágneses sugárzáshoz?
    És ki garantálja a sugárzás alacsony energiaszintjét? Minek ez, ha a van Wireless+telefon+kábeltv?
    Úgysem lesz olcsóbb, arról tesznek.
  • Andris
    Ja, csak a rádióadók fizetnek a frekvenciasávért, így a PowerLine-nak nincs joga ezen a frekin "sugározni" még akkor sem, ha nem szándékos.
  • Secretx
    Szerintem a az elektromos hálózaton továbbítható IP technológia már 6 7 éve létezik, úgyhogy a rádióadók az új technológiájukkal elsunnyoghatnak.