32
-
#32 inkább speedfan -
gaben71 #31 http://www.lavalys.com/ -
#30 honnan tudok letölteni olyan programot, ami méri a proci hőmérsékletét? -
KisDzso #29 UHHHH...
LOOOOOL -
LowEnd #28 jah, hülyeséget mondsz :)))))
a hajszálcsövesség nem alkalmas ilyen szivattyúzásra, leginkább úgy képzeld el azt, mintha "odatapadna" a cső falához -
#27 Most lehet, hogy hülyeséget mondok, de ha a cső amiben a víz folyik kellően vékony, akkor már a hajszálcsövesség miatt is megy benne a víz felfelé, nem? -
blaze #26 Nézzétek meg inkább a tuningnet.hu oldalt, itt egy szobai párátlanítóval állítja elő a hideg vízpárát a "tuningőrült" csávó. -
#25 Így igaz. A felszálló ágon a proci melegít, a leszálló ágon a hűtő (akár passzív is) hűt. Csak a csővastagsággal kell játszani és magától a hőtágulástól beindul a vízkörzés... -
csomi #24 Te tudsz valamit :). CSak nem lattad mar a kesz terveket? -
#23 ha nem is víz van benne, akkor sem hiszem, hogy annyira jó lenne, mint a folyékony nitrós párologtatás :D -
#22 nem vizröl lesz szó, nem igaz hogy nem tudjátok levonni a következtetéseket...
Szerintetek a hömérőben is viz van??? Mert a fizikakönyvekben a hötágulást meg a hömérö müködésének alapját is vizzel magyarázzák... még se viz van bennük. -
wmatyi #21 Ezzel csak annyi a bibi, hogy a légpárna hőátadása sokkal rosszabb (olyan 50-100 szor), a folyadékénál tehát lehet, hogy szép, de értelmetlen megoldás! -
#20 Hát ez az. Az én procim most 28°C netezés közben (léggel!), szal nem hinném, hogy ezen felforrna a víz. :) -
#19 Na ezt a mondatot megfogalamztam aztán valahogy. Helyesen: Ezért dobd bele inkább olajba. -
#18 Ezért inkább dobd beleinkább olajba. -
cipo000 #17 Aztán meg 1 év múlva elbaszódik és telefolyik a proci vízzel. -
gere1 #16 sima baromsag. nagysagrenddel jobban megmozgatja a vizet a hideg/meleg folyadek aramlasa -
virs lee #15 Inkább a folyékony fémes hűtést erőltessék! -
#14 Nekem is ez ugrott be elsőre. Esetleg ha valami spéci folyadékot alkalmaznak... -
#13 Inkább energiatakarékosabb procikat kellene gyártani. -
#12 Ha jól olvastam, ehhez már olyan hőmérséklet kell ami a víz forráspontjának a többszöröse. Sztem azt már nagyon nem szeretik a procik. :D
Ez megint a tipikus esete annak h. valami gagyiságból pénzt akarnak csinálni... -
#11 "Az esti zuhanyhoz melegítsük a vizet a procival!"
Ahhoz Prescott proci kell. -
Radnix #10 Ez tök jó, remélem nem lesz drága... -
Szefmester #9 bemész a boltba és kérsz egyet. már pár éve lehet kapni... persze csakis pumpásat.. de van aktív és passzív is... és az nem csak a CPUt hűti.. jó esetben -
de hallod, még elgondolkodtató :D -
exatly #7 Micsoda konnexitás!!!
Az esti zuhanyhoz melegítsük a vizet a procival!
Szuper ötlet! Csak egy csövet kell bevezetni a számgépházba és onnan vissza boilerbe ennyire egyszerű. -
#6 ebben mi a wow? -
#5 wow...
hát ez jó... vízhűtéses processzorok... -
dez #4 Talán elég lecsökkenteni a nyomást. Mint a heat-pipe-ban.
Apropó, mennyivel jobb(?) ez, mint a heat-pipe? -
Shogunrage #3 Ezt azé megnézném élőben:D -
Yv@n #2 Csak az egész spec hűtőfolyadékot igényel, mert az itt említett fémlap felszínén mérhető hő leginkább párszorosa egy mostani proci üzemi hőmérsékletének... -
#1 szép =)