22
  • Bankrupt #22
    ejnye-bejnye
  • DJ Skyline
  • Sanyix
    Van ennél is jobb: Nike Rider
  • Athlon64
    Ja persze én biztos más szemmel nézem mint egy mai tizenéves... :)
  • Athlon64
    [OFF]
    Hát nem tudom, ha éppen nincs más akkor megszoktam nézni a Knight Rider-t pedig idén 30 leszek.
    Na persze nem vagyok (már) fanatikus rajongója, de azért szerintem még jopofa sorozat!
    Sőt ha belegondolok, hogy a mai napig sincs olyan autó ami csak a negyedét tudná annak amit ebbe az autóba beleraktak akkor még ma is helytáll a sztori.
    sSzóval szerintem nem is olyan poros egy filmsorozat a maga 20 évnél is több idelyével együtt.
  • SonicBoom
    Tartalomlopás... ez úgy hangzik mintha lenne tartalom benne, hmmm. Na de komolyan, "a márka érték lesz". Inkább mondd úgy, hogy ezért is le tudunk húzni valakit. Most beadagoljuk a népnek analógban, mint valami kábszert, aztán majd szedjük a lóvét a digitális korszakban a sok függőtől. Mert ugye a tv-nek fizet a szolgáltató, annak meg a jónép. Mintha még nem lenne elég bevétel a reklámokból. A pénz az Úr.
  • Dave77
    A Knight Rider meg idősebb mint Te. 1982-1986-ig forgatták a sorozatot, ami 24-20 éve volt... és minden újszülöttnek minden vicc új alapon a tévé beadja, megetei ismét a nézőkkel. Kb. 15 éve már ment itthon ez.
  • haxoror
    HOGY MERÉSZELED?????????

ERETNEK!!!!!!
    A MESTER EZÉRT MAJD LEPÖRGŐRÚG JÓL!!!!!!!
  • Cat 02 #14
    figy honnan lessük el a pörgőrúgást ? ;) Születet felségekből ? :D
  • Broafka
    ne szídd a nájt rájdert jó, az jó műsor
  • Librarian
    Az összes kereskedelmi csatorna úgy fos ahogy van, csak néha akad benne pár "cseresznyemag". Értsd: Jobb műsorok!
  • zaki
    :DDDDDDDDDDDDDD
  • St0RmTr00pEr
    Ennélmárcsak a Nájkrájder jobb!
  • St0RmTr00pEr
    Igazad van :) Arra probáltam kijukadni hogy 1-2 dolgot eltekintve a TV2 kalapszar XDDD
  • Tinman #8
    King Rider vaze
  • Tinman #7
    Kutya se nézi???????????
    Tudod te, hogy csak azt a nulla, szar szemet szar szutyok szar Walker a texasi lotyót' hány bamba barom lesi?
    Majdnem 2 millió ostoba magyar zombi ül le és nézi csák norcit!
    Ezek után mit is várunk?
  • M0RN1NGST4R
    megint a románok......
  • Cat #5
    Mert a kábelszolgáltatóknak sugárzási díjat kell fizetniük azoknak a csatornáknak, amiket beraknak a programba. A kisebb adóknál ez a bevételek nagyon jelentős része.
  • Sliderx
    Aszondja "Night Rider" , beszarok!
    LoL!
  • adam012
    most akkor szedjék ki? az mér jó a tv2-őnek???? legalább van nézetsége, és több emeltdíjas sms-t kapnak:)
  • Broafka
    nem tom miért fikázza mindenki az rtl-t vagy a tv2-t szerintem megy rajta pár jó műsor (Night Rider, Született feleségek rtl: Relytéjek városa, vészhelyzet)
  • St0RmTr00pEr
    Örüljön a TV2 hogy legalább van igy nezetsege, mert a kutya se nezi