22
-
Bankrupt #22 ejnye-bejnye -
#21 -
#20 Van ennél is jobb: Nike Rider -
Athlon64 #19 Ja persze én biztos más szemmel nézem mint egy mai tizenéves... :) -
Athlon64 #18 [OFF]
Hát nem tudom, ha éppen nincs más akkor megszoktam nézni a Knight Rider-t pedig idén 30 leszek.
Na persze nem vagyok (már) fanatikus rajongója, de azért szerintem még jopofa sorozat!
Sőt ha belegondolok, hogy a mai napig sincs olyan autó ami csak a negyedét tudná annak amit ebbe az autóba beleraktak akkor még ma is helytáll a sztori.
sSzóval szerintem nem is olyan poros egy filmsorozat a maga 20 évnél is több idelyével együtt. -
SonicBoom #17 Tartalomlopás... ez úgy hangzik mintha lenne tartalom benne, hmmm. Na de komolyan, "a márka érték lesz". Inkább mondd úgy, hogy ezért is le tudunk húzni valakit. Most beadagoljuk a népnek analógban, mint valami kábszert, aztán majd szedjük a lóvét a digitális korszakban a sok függőtől. Mert ugye a tv-nek fizet a szolgáltató, annak meg a jónép. Mintha még nem lenne elég bevétel a reklámokból. A pénz az Úr. -
Dave77 #16 A Knight Rider meg idősebb mint Te. 1982-1986-ig forgatták a sorozatot, ami 24-20 éve volt... és minden újszülöttnek minden vicc új alapon a tévé beadja, megetei ismét a nézőkkel. Kb. 15 éve már ment itthon ez. -
haxoror #15 HOGY MERÉSZELED?????????
ERETNEK!!!!!!
A MESTER EZÉRT MAJD LEPÖRGŐRÚG JÓL!!!!!!! -
Cat 02 #14 figy honnan lessük el a pörgőrúgást ? ;) Születet felségekből ? :D -
#13 ne szídd a nájt rájdert jó, az jó műsor -
Librarian #12 Az összes kereskedelmi csatorna úgy fos ahogy van, csak néha akad benne pár "cseresznyemag". Értsd: Jobb műsorok! -
#11 :DDDDDDDDDDDDDD -
#10 Ennélmárcsak a Nájkrájder jobb! -
#9 Igazad van :) Arra probáltam kijukadni hogy 1-2 dolgot eltekintve a TV2 kalapszar XDDD -
#8 King Rider vaze -
#7 Kutya se nézi???????????
Tudod te, hogy csak azt a nulla, szar szemet szar szutyok szar Walker a texasi lotyót' hány bamba barom lesi?
Majdnem 2 millió ostoba magyar zombi ül le és nézi csák norcit!
Ezek után mit is várunk? -
M0RN1NGST4R #6 megint a románok...... -
Cat #5 Mert a kábelszolgáltatóknak sugárzási díjat kell fizetniük azoknak a csatornáknak, amiket beraknak a programba. A kisebb adóknál ez a bevételek nagyon jelentős része. -
Sliderx #4 Aszondja "Night Rider" , beszarok!
LoL! -
adam012 #3 most akkor szedjék ki? az mér jó a tv2-őnek???? legalább van nézetsége, és több emeltdíjas sms-t kapnak:) -
#2 nem tom miért fikázza mindenki az rtl-t vagy a tv2-t szerintem megy rajta pár jó műsor (Night Rider, Született feleségek rtl: Relytéjek városa, vészhelyzet) -
#1 Örüljön a TV2 hogy legalább van igy nezetsege, mert a kutya se nezi