Tartalomlopás miatt perel a TV2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ejnye-bejnye

DJ Skyline

Sanyix
Van ennél is jobb: Nike Rider <#zavart2><#hawaii>

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Ja persze én biztos más szemmel nézem mint egy mai tizenéves... :)

Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV

Hát nem tudom, ha éppen nincs más akkor megszoktam nézni a Knight Rider-t pedig idén 30 leszek.
Na persze nem vagyok (már) fanatikus rajongója, de azért szerintem még jopofa sorozat!
Sõt ha belegondolok, hogy a mai napig sincs olyan autó ami csak a negyedét tudná annak amit ebbe az autóba beleraktak akkor még ma is helytáll a sztori.
sSzóval szerintem nem is olyan poros egy filmsorozat a maga 20 évnél is több idelyével együtt.

Asrock AM2NF3-VSTA, Athlon64 X2 4200+,Kingmax 2x1GB DDR2 800, Ati Radeon HD2600XT 256MB GDDR3 AGP, Xerox TFT-LCD 17\"+Samsung 32\" LCD-TV

Tartalomlopás... ez úgy hangzik mintha lenne tartalom benne, hmmm. Na de komolyan, "a márka érték lesz". Inkább mondd úgy, hogy ezért is le tudunk húzni valakit. Most beadagoljuk a népnek analógban, mint valami kábszert, aztán majd szedjük a lóvét a digitális korszakban a sok függõtõl. Mert ugye a tv-nek fizet a szolgáltató, annak meg a jónép. Mintha még nem lenne elég bevétel a reklámokból. A pénz az Úr.

A Knight Rider meg idõsebb mint Te. 1982-1986-ig forgatták a sorozatot, ami 24-20 éve volt... és minden újszülöttnek minden vicc új alapon a tévé beadja, megetei ismét a nézõkkel. Kb. 15 éve már ment itthon ez.

HOGY MERÉSZELED?????????

ERETNEK!!!!!!
A MESTER EZÉRT MAJD LEPÖRGÕRÚG JÓL!!!!!!! <#boxer><#duhos2>

figy honnan lessük el a pörgõrúgást ? ;) Születet felségekbõl ? :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Broafka
ne szídd a nájt rájdert jó, az jó mûsor <#duhos2><#vigyor3>

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Az összes kereskedelmi csatorna úgy fos ahogy van, csak néha akad benne pár "cseresznyemag". Értsd: Jobb mûsorok!

zaki
:DDDDDDDDDDDDDD <#idiota><#zavart2>

St0RmTr00pEr
Ennélmárcsak a Nájkrájder jobb!<#banplz>

http://st0rmy.blog.hu

St0RmTr00pEr
Igazad van :) Arra probáltam kijukadni hogy 1-2 dolgot eltekintve a TV2 kalapszar XDDD

Tinman
King Rider vaze <#eplus2>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Kutya se nézi???????????
Tudod te, hogy csak azt a nulla, szar szemet szar szutyok szar Walker a texasi lotyót' hány bamba barom lesi?
Majdnem 2 millió ostoba magyar zombi ül le és nézi csák norcit! <#falbav>
Ezek után mit is várunk?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

megint a románok......

Mert a kábelszolgáltatóknak sugárzási díjat kell fizetniük azoknak a csatornáknak, amiket beraknak a programba. A kisebb adóknál ez a bevételek nagyon jelentõs része.

Aszondja "Night Rider" , beszarok! <#vigyor3>
LoL! <#banplz>
most akkor szedjék ki? az mér jó a tv2-õnek???? legalább van nézetsége, és több emeltdíjas sms-t kapnak:)
Broafka
nem tom miért fikázza mindenki az rtl-t vagy a tv2-t szerintem megy rajta pár jó mûsor (Night Rider, Született feleségek rtl: Relytéjek városa, vészhelyzet)

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

St0RmTr00pEr
Örüljön a TV2 hogy legalább van igy nezetsege, mert a kutya se nezi <#banplz>