Hatalmasat bukott a Microsoft

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért akár hogy is nézzük, pangás volt sokáig az IT piacon a nem vállalati szinten.
Nem ertem miert kell fikazni a Linuxot meg magaban a nyilt forraskodu cuccot, szerintem az mindenki erdeket kepezi.. neked mi hasznod a microsoftbol?... semmi nem ertem az ilyen fanatizmust
Macc
Dano: szten a Linux buzik nyilt forraskoduak? ne legye' ma' egybites...

DjDano
Szánalmas SG cikk és szánalmas kárörvendõ nyílt forráskódú Linux buzik..

Dzson
Ma már csak azok hisznek a mikrofosnak, akik user tudománya megáll a wordnél + pasziánsznál.

Amiga 1200 030/882/40, 32MB Playstation 2, Playstation 3 AMD Athlon 64 X2 [email protected], 2GB DRR2/800, Sapphire HD4830@780Mhz 512MB, BENQ G2400W TFT

sly007
"mi már tudjuk, hogyan védjük meg bizalmas adatait": Jó. Akkor most már megoszthatnánk velünk is. Bár vanak akik észrevették már jópár éve, hogy lehet biztonságosabban is tárolni az adatokat.

Zogu
Kedves kutyus!
A lesz egy "sz".
<#szomoru1>

Zogu King of the Albanians (1928&#8211;1946) Amit tudsz, az könnyû. Amit nem, az nehéz.

én is látom a jövõt 2009 vista azaz triaton lessz addigra hajrá mS <#banplz>

mousee
Miért is bukott? Talán azért, mert az x360 egy csõdtömeg? Vagy azért, mert 2 évet csúszott a Vista? Nem is tudom... Vagy csak Steve Balmer megint táncolt valahol, és most nem tetszett a zsûrinek :))

Azért röhely az is, hogy Ms kampányol kishazánkban is... "mi már tudjuk, hogyan védjük meg bizalmas adatait" áll a hatalmas Ms plakátokon... Hát, ha látni látják is, akkor miért nem valósítják meg? :PP

"Mi már látjuk mit hoz a jövõ". Na igen. Ha így haladnak, akkor bizony csúfos vereséget...

The EULA sounds like it was written by a team of lawyers who want to tell me what I can\'t do. The GPL sounds like it was written by a human being, who wants me to know what I can do.

Vorpal
Nelson : Hááhááá

- mondta a medve, és fejbe lõtte magát...