10
-
Fikusz Kukisz #10 Azért akár hogy is nézzük, pangás volt sokáig az IT piacon a nem vállalati szinten. -
brainscan #9 Nem ertem miert kell fikazni a Linuxot meg magaban a nyilt forraskodu cuccot, szerintem az mindenki erdeket kepezi.. neked mi hasznod a microsoftbol?... semmi nem ertem az ilyen fanatizmust -
#8 Dano: szten a Linux buzik nyilt forraskoduak? ne legye' ma' egybites... -
#7 Szánalmas SG cikk és szánalmas kárörvendő nyílt forráskódú Linux buzik.. -
#6 Ma már csak azok hisznek a mikrofosnak, akik user tudománya megáll a wordnél + pasziánsznál. -
#5 "mi már tudjuk, hogyan védjük meg bizalmas adatait": Jó. Akkor most már megoszthatnánk velünk is. Bár vanak akik észrevették már jópár éve, hogy lehet biztonságosabban is tárolni az adatokat. -
#4 Kedves kutyus!
A lesz egy "sz".
-
pitbulllll #3 én is látom a jövőt 2009 vista azaz triaton lessz addigra hajrá mS -
#2 Miért is bukott? Talán azért, mert az x360 egy csődtömeg? Vagy azért, mert 2 évet csúszott a Vista? Nem is tudom... Vagy csak Steve Balmer megint táncolt valahol, és most nem tetszett a zsűrinek :))
Azért röhely az is, hogy Ms kampányol kishazánkban is... "mi már tudjuk, hogyan védjük meg bizalmas adatait" áll a hatalmas Ms plakátokon... Hát, ha látni látják is, akkor miért nem valósítják meg? :PP
"Mi már látjuk mit hoz a jövő". Na igen. Ha így haladnak, akkor bizony csúfos vereséget... -
#1 Nelson : Hááhááá