26
Tactical Ops: Crossfire
-
TOHUNGARY #26 Magyar TO : AoT / Tactical Ops oldal
www.tactical-ops-hungary.tk -
#25 írd be a console-ba, hogy: set input <gomb> glowstick
pl. set input g glowstick -
mt91 #24 Nekem a to:assult on terror részéhez lenne kérdésem.
Az lenne,h a tök sötét pályákon a világító rudat melyik gombbal lehet elővenni?
vagy eldobni vagy mi ennek az opciónak a neve a controls menüben,mert már minden gombot végég nyomtam de egyik sem volt jó. -
#23 ha majd akarsz jáccani a magyar szerveren, akkor küldj privit. -
#22 Töltsétek le mindenkinek ajánlom nekem bejött a game! -
#21 -
#20 Igen, végül is egy a sok játék közül, viszont az ezer+1 fps közül, amit kipróbáltam, még nem találkoztam olyannal, amely hasonlóan jól ötvözné az arcade stílust a valósághűséggel. nekem nagyon bejövős (az xfire profilomon látszik, hogy mennyire :) ) -
#19 Halihó!
LEszedtem én is a gamet és mivel van ut-m ma ki is probálom majd irom a tapasztalatokat!
-
#18 MÁr az eredeti UT-hez is volt anno TO mod. Akárhogy forgatjuk ez is csak egy "make something unreal" mod:) Mindenesetre grat a készítőknek:) -
#17 Minden elismerésem, de ez még akkor is csak egy n+1-ik fps-nek tűnik. -
#16 teljesen önálló játéknak tekinthető. kb annyira hasonlít az UT2k4-re, mint a quake a half-life-ra. vagy 30 ember dolgozott rajta (látástól mikulásig a szabadidejében) évekig. -
CseNo #15 Éreztem hogy ingyenes, mert ez inkább csak egy modifikáció. -
donoki #14 :O -
#13 3-4 K az MM-ben. -
donoki #12 Akkor nem... :S -
#11 igen, sajnos netes játékhoz kell egy eredeti UT2k4. -
FLeK0 #10 ha veszel ut-t 4000-ert. -
donoki #9 Hmm..
Nem néz ki rosszul!
Ezt is lehet neten nyomni?
Ingyenes? -
#8 azért bugok itt is előfordulnak bőven. :) -
#7 Más. Én azt mondanám, hogy a CS és az UT között van. (közelebb a CS-hez)
Kevésbé valósághű, mint a CS, de szerintem sokkal nagyobb játékélményt nyújt. pl. Simán lehet mozgás/ugrás közben lőni (ha jó vagy), ha eltalálnak, nem "akadsz be", a nade sokkal nagyobb körben sebez. ---> kevesebb camp, gyorsabb körök, jó kis rusholások. -
FLeK0 #6 "instabil, megbízhatatlan"
bocs mi? -
#5 ja! cska hogy ez nem szar ratyi mint a CS! (instabil, megbízhatatlan)
hanem UT2k4-re épül már csak ezért is jobb...
majd holnap leszedem! :) -
#4 cs filing? -
#3 Fegyverek -
#2 a gém amúgy ingyenes. innen letölthető. http://www.to-crossfire.hu/media/files/client/TOCrossfire_Beta1.zip
Kis segítség a telepítéshez:
1. Rakd fel az Unreal Torunament 2004-et
2. Rakd fel a 3369-es patchet
3. Telepítsd rá a TO Crossfire-t
4. Végül installáld a TO:C hotfix-et -
#1 Lehet hallottatok már a Tactical Ops-ról. Tavaly áprilisban jelentették be, hogy a játéknak készül az UT2004-re épülő folytatása. Az első publikus beta változatot most pénteken adták ki. Más, mint a TO:Aot, de pár óra játék után azt mondhatom, hogy a készítők nagyon jó munkát végeztek. A két oldal (terr, sf) fegyverei kiegyensúlyozottak, a pályák szépek és változatosak. Aki rendelkezik UT2004-el, annak szerintem érdemes kipróbálnia.
Néhány kép:
további képek és infók: a to-crossfire.hu oldalon.