1000
XFire
-
#159 Pipáld be az elején a 2 rublikát.
De alapba felteszed, akkor meg kell hogy jegyezze. -
#158 Játékokat nálam is újra keresi. De a másikra én semtom. -
#157 Mikor újraindítom, újra keresi a játékokat, újra kicsi az ablakméret, újra a default a skin, újra be kell írjam a nevem, meg a jelszavam, nincs is a legördülő menüben... -
#156 milyen beállításokat?:o
megjegyez az mindent xD -
#155 Mármint? Serók stb..? -
#154 Császtok!
Lenne egy kérdésem, ha tudna valaki segíteni, nagyon megköszönném...
Miért nem jegyzi meg a beállításokat az Xfire, miért kell minden alkalommal mindent beírnom/beállítanom neki? -
#153 ChuckyHUN
Lehet felvenni:DŰ
Cod (1,UO,2,4) Lineage 2, RFactor, további finomságok -
Dzsur82 #152 A legújjabb!!!! -
#151 Hányas verzió az x-ed? -
Dzsur82 #150 Hali!Az lenne a gondom hogy crysis- el szertnék multizni de nem rakja be az xfire alulra a játékot ahol szervereket lehetne kereseni!A feltelepített játékoknál ott van és ki is jelölöm és leokézom de utána semmi!Tudna valaki segíteni??? -
sonka18 #149 Persze! De már keres is! Csak most meg akár hogy nézem a sjaát szerverünk nincs kózte!!! Ez miért van? -
Cat 02 #148 hozzá van adva a játékokhoz ? -
sonka18 #147 Hi all!
Call of Duty 4ben az X-Firem nem keres szervert! Csak ezzel próbáltam mivel hogy mással nem játszok! Valaki esetleg tud segíteni? -
#146 lol derosszak ezek az új ikonok:S sztem régi jobb volt...nem lehet vhogy visszaállítani? -
Cat 02 #145 hát röviden és tömören ja :D -
#144 ja sztem csúnyáb lett -
Cat 02 #143 picit átalakult a kezelőfelület -
gubigergo #142 kiléptem az xfireból de ugyan úgy azt a hiba üzenetet mégis kinyomta a szar xfire...:@ -
Cat 02 #141 Ha megvan a szeró indítsd el és gyors lépj ki x-fireből :D -
gubigergo #140 ott meg nem talál szervert:D -
#139 talán a all seing -
gubigergo #138 engem meg játék közbe dobál ki...és mit tok ellene csinálni? van vmi más jó szerver kereső? -
Cat 02 #137 Az x-fire hiba, engem cod2 közben dobál ki néha, főleg ha alt+tab-olok -
gubigergo #136 megtettem de nem jó... -
#135 Tölsd le a legfrissebb x-et és felrakod. -
gubigergo #134 állandóan rinyál az xfire játék közbe is kidob és ilyen updates hülyeséget do ki de updatelni meg nem akar mi lehet a gond? -
#133 köszi -
Larssonka #132 tools/options/games(fül) és ott -
#131 Vki segítsen már pls hogy kell felvenni játékokat pl a Madden-t ??????? -
#130 Tölcs az xfire.com-ról! Ott mindig a legfrissebb verzió van fenn. És utána felülírod, ennyi! -
Larssonka #129 De már kb 2 hónapja fenn van és 1 updatet töltött le.... -
Cat 02 #128 Majd updatel, nekem is lennt van már, de csak hétfő-kedden rakja fel -
Larssonka #127 Hali.
egy problémám lenne az xfirerel. semmi áron nem akar updatelni. Kipipáltam azt a kis vackot amit kell, az automatic download-nál és semmi.
pls help
-
#126 Hello!
Most kezdenék xfire-rel interneten játszani, de egy kis idő után abba marad a csatlakozás:( Aki ajánlotta nekem az xfire-t, mondta, hogy valami patch kell hozzá, csak épp azt nem mondta, hogy melyik, vagy hogy honnan:(( Ha valaki segítene, megköszönném. -
jóvan így má minden világos. -
Cat 02 #124 be kell állítani -
#123 Igen de nem reagál a SCROLL+V-re -
Cat 02 #122
xD -
Cat 02 #121 van olyan beállítás -
#120 Hogyan? O_O