50
PCD
-
Fidolorous #50 Fuhh 4 eve hogy meg mondtam a frankot -
#49 http://www.youtube.com/watch?v=bKJEzZzvw8M
nem szóltam, akkor ezekszerint csak a klippekben inaktívak :D -
#48 http://www.youtube.com/watch?v=dth6Je1M9G8
hát az hogy Nicoleon kívül még ketten felmondják a refrént, nem egy kurva nagy teljesítmény szerintem :D -
#47 nem, de meg lehet... -
#46 Hát mit ne mondjak, nem vagyok én nagy R&B-s hogy így "átláthassam" ezeket a súlycsoportokat az eladók között, de a haverom most kissé odáig van vele, aztán rávettem magam hogy letöltsem a két albumát.. És szvsz nem rossz ! -
G_ArchAngel #45 oké, akkor megjegyezzük egy kicsit...
nekem 1 hete amúgyis Ő a desktop wallpaperem a skins.be-ről, de akkor sem egy súlycsoport Beyonceval... -
#44 Khm.. 2 CD-s kezdő... -
G_ArchAngel #43 Ő még csak 1 CD-s kezdő, ha lesz pár Grammy-díj a neve mellett, akkor megjegyezzük... -
#42 A Magányos afro pacsirták közül kihagytad Rihannát... -
Phat Smoker #41 az egyik eladja a másikat :) -
#40 Jaja, jól teszik ha felbérelnek :) rappereket a számokba, mert tök jó lesz a végeredmény.. -
#39 igen az eleg jora sikerált :D
enyhen tulfutott :PP -
Redvin #38 Nem tudom masok hogy vannak vele, en nem a videoklippjuk alapjan dontom el hogy megveszem-e a cdjuket, hanem a zenejuk alapjan. -
Daza500 #37 Megadnám a jussát. :-) -
#36 helyzet az ha már a videoklippek nem tetszenek, akkor a cédéjüket se fogom megvenni... innentől meg van lőve a dolog.. de másoknak tetszik és ez a lényeg :-) -
#35 Viszont a Button klippje igazán bejövős.. :) -
#34 Nem megy :( -
#33 es ha csak siman megnyitod az oldalt es ugy rakeresel? (csak mert nekem minden klip -et lejatszik. amugy nem torvenyszeru hogy minden klip kapasbol bejon.) -
G_ArchAngel #32 nekem az IE sem játsza le... -
#31 erdekes... pedig a link az tuti jo most neztem meg.
igaz csak IE -rel tudod megnezni mert a tobbi browser nem hajlando megnyitni a webklippet -
#30 A Beep az jó szám, de én Nichole-on és Will.I.Am-en kívül nem nagyon hallok senki mást benne( a klippet nem láttam, nem jó a link) -
Phat Smoker #29 ezeket a lányokat én is megnézném, miközben szólóban nyomják! -
G_ArchAngel #28 ha nem is az egész albumot hallgatod, akkor figyeld meg az új videoban, a "Beep"-ben többen is szólóznak...
-
Phat Smoker #27 1 énekel, ha kell, a többi meg statiszta ;-) -
#26 Jóvan, refrénben, közös produkálás az még nem azt jelenti hogy énekelnek.. HA mindenki kapna 1-1 részt még megérteném.. (modjuk nem ismerem az összes számukat) -
G_ArchAngel #25 talán mert nem egy énekel... -
#24 Mondjuk szvsz ő tényleg HOT :P: -
#23 Mondjuk én nem értem, hogy minek a többiek, amikor csak 1 énekel.. -
Phat Smoker #22 ..csak volt ? :)) -
donoki #21 csajok lazák, zenét még nem hallgattam meg -
Daza500 #20 Nem csodálom. Úgy is néz ki mindegyik... -
#19 azmonnnyák az 1ik kurva vót közülük
tuktam ám, csak nemjegyeztem be a fejét a memóriába -
Daza500 #18 Tipikus Amerikai árenbí... -
#17 cicamica csinibabak...pfff...a nevuk elmond mindent -
OPM #16 /fav pussycat dolls - don't cha (tommy nash remix) -
G_ArchAngel #15 vagy nem figyelsz oda jól... -
#14 A hat luvnyából csak az egyik énekel, vagy csak én nem figyelek oda jól? -
Phat Smoker #13 szedd le a beszúrandó képet, töltsd fel pl. az imagevenue.com-ra és onnan próbáld meg beszúrni. -
#12 -
Phat Smoker #11 nice pussies! :D