102
-
#22 az a baj,h pont cantona mondja,h ne hagyjuk,h elrontsák ezt a csodálatos játékot,amikor anno még ő rúgótt pároslábbal a nézők közé...akkora vadállat volt a cantona,h majdnem meg is haltak...illetve meg is halhattak volna...a cantona sem volt amúgy vmi technikás,elég paraszt volt a pályán. -
#21 Jól nyomják ezek az emberek is, tényleg
De szinte mindegyik ugyanazt
Mondja Cantona, hogy játsz szépen meg minden
De megnézném Torghellét mikor nyomna ilyen cseleketA labdalevétel is nehezére esik néha:P -
#20 yeahh most ez lesza trendi?:D -
#19 Meglesem:) -
#18 alulról töltögess és egyre följebb menjél.
Palle, Touzani, Abbas, Beto > őket nem érdemes kihagyni. Magyar videók közül is egyik másik srác elég ügyes. Amúgy bennvagyok a profil-oldalon, mert én is csinálom, de nem árulom el melyik vagyok -
#17 melyik videót érdemes leszedni? :D -
Monoton #16 jaja az nagyon jó oldal! -
#15 szint úgy "gipszben vok" -
#14 www.freestylefoci.hu
itt 100x nagyobb videók vannak -
#13 nagyon nagyok azok a videók persze hogy letöltöttem mindet... -
#12 ha felépülök... éppen gipszben vagyok
[be van nevezve] -
#11 Mi lehet megyünk:D...
Amúgy sziasztok!:) -
#10 tud :D -
#9 ezen beszartam...amolyan shaolin soccer feeling :) -
#8 én, illetve mi megyünk ;) -
#7 "train your feet, use your skills....." :D
naná hogy profik -
#6 Most lesz a magyar torna
Megy valaki innen? -
#5 kinyitottam újra, bár reklám projekt marad semmi több -
#4 egyszer már zártam egy ilyen topikot, ez csak egy nike reklám projekt semmi több
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=955734980 -
gvanessa #3 én letöltöttem egy csomó, és meg kell mondjam: nagyon profik! -
#2 A Nike.com-on találhatók a reklámok
Eszméletlen dolgokat csinálnak a labdával ezek az emberek:)
Nézzétek meg ti is! -
#1 A Nike és a Google bejelentette, hogy útjára indította a Joga.com-ot, amely lehetővé teszi egy globális online közösség létrehozását azok számára, akiknek szenvedélye a világ legnépszerűbb sportága: a futball.
A 14 nyelven elérhető www.joga.com (a „joga” szó portugálul azt jelenti: „játssz”, ejtsd: zsoga) oldalon a felhasználók létrehozhatják saját felhasználói profiljukat, kiválaszthatják kedvenc játékosaikat, megtekinthetik különböző játékosok, mint például Ronaldo, Ronaldinho, Thierry Henry és Wayne Rooney adatait, csapatokat és pályákat választhatnak, feltölthetik saját fotóikat és videóikat, továbbá globális hálózatokat hozhatnak létre olyan emberekkel, akikkel együtt élvezhetik, megbeszélhetik és ünnepelhetik a csodálatos játékot, a futballt.
„A Nike és a Google megteremtette a lehetőséget az emberek számára, hogy a labdarúgás iránt érzett szenvedélyük kapcsán létrehozzák saját világméretű közösségüket” – mondta Trevor Edwards, a Nike globális márkamenedzsmentért felelős alelnöke. „Mi létrehoztuk a helyet és az eszközöket. E csodálatos játék szerelmeseinek a feladata most már csupán annyi, hogy bejelentkezzenek, regisztráljanak és felépítsenek egy olyan közösséget, amely a fantasztikus labdarúgást és mindazt az örömöt ünnepli, amit a világ legnépszerűbb sportága nyújt.”
A Nike a csodálatos játék, a nagyszerű futball támogatására februárban indította útjára a „Joga Bonito” kampányát. A Joga Bonito további elemei a JogaTV, a joga3 kispályás labdarúgóbajnokságok, a speciális Nike-futballcipők, - ruhák és -felszerelések, valamint a játék hagyományait ünneplő termékek és digitális tartalom. Mindez megtalálható a www.nikefootball.com weboldalon. A www.joga.com oldalon keresztül a résztvevők bekapcsolódhatnak a Nike „joga”-eseményeibe és részesei lehetnek a „Joga Bonito”-élménynek.
„A Joga.com az egyetlen olyan weboldal, amely a Google technológiájának segítségével sportvonatkozású tartalmat juttat el a felhasználók számára” – nyilatkozta David Jeske, a Google műszaki igazgatója. „A Joga.com-on a felhasználók kapcsolatba léphetnek egymással, fényképeket és videókat tölthetnek fel, továbbá információkat oszthatnak meg szurkolótársaikkal a labdarúgásról.”
A Joga.com angol, francia, spanyol, hagyományos kínai, egyszerűsített kínai, japán, portugál, holland, német, koreai, olasz, orosz, cseh és thai nyelven érhető el. A Joga.com látogatói egyedi felhasználói profilok kialakításával létrehozhatják saját online közösségeiket, és egyszerűen kezelhető oldalak segítségével tarthatják fenn a kapcsolatot egymással. A felhasználók emellett a saját országukra vonatkozó promóciós információkat, a nemzeti és helyi csapatokkal kapcsolatos híreket, valamint a Nike Joga3 bajnokságaival kapcsolatos információkat érhetik el. A február elején elindított Joga3 bajnokságokon várhatóan 40 ország mintegy 3 millió játékosa vesz majd részt. A Joga3 bajnokság hazánkban május 6-án, szombaton indul. Bővebb információk a magyarországi 3-3 elleni tornáról és a 8+1 helyszínről a www.nikefootball.com honlap magyar nyelvű aloldalán találhatók.
Az elkövetkező hónapokban a Nike és a Google további eszközökkel és funkciókkal segíti a Joga-tagokat a nemzetközi közösség létrehozásában és a csodálatos labdarúgás élvezetében. A jelenleg csak meghívás útján elérhető Joga.com a hét második felétől valamennyi futballrajongó számára rendelkezésre áll. További információkért látogass el a www.joga.com oldalra.
[forrás: www.itport.hu]