Joga Bonito
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
Avanti Crociati!
Sajnos a lent felsorolt számok közül leszedtem mindegyiket és egyik sem az.
De megpróbálom valahova máshova feltöteni de akkor gyorsan szedd le õket mert azt is le tiltják gyorsan ha észreveszik!
München ist ROT!!!
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
ha vki csinálna nekem egy gifet Henry 'false kick'-eirõl, azt nagyon megköszönném :]
Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!
De engem is nagyon érdekelne!!!!!Te melyik reklámra gondolsz?Az "equipo"-ra vagy inkább a "partido"-ra"
Sztem inkább az equipo lesz az!Engem ez érdekelne jobban!
Ha netán vki eleget tenne kérésünknek ebben a nike-hoz kapcsolódó fórumban annak nagyon hálás lennék!
bocs az offért
!!!Hajrá Brazília!!!
Fyrex beígért gifek?:>
egy órára kimentünk haverokkal mondván 13:24-re van kiírva a meccsük
regisztrációnál mondják...kb még két óra mulva jáccunk...
oké délután 4kor lenyomják a meccset 2:1es vereség de valami undorító mód béna csapat ellen, kapus gyerek majdnem feküdt végig a kapuban másik kettõ át se jött a félpályán...
ezután este 8ig ott ültünk mondván hogy még van meccs elvileg...hát nem volt...semmit nem tudtak mondani...senki
aztán ránkszakadt a vihar és minden mind1 alapon kimentünk a nagy mûfüves össznépi pályára focizni szakadó esõben, hogy már csakazértis focizni fogunk
ugyhogy végülis elbasztunk egy napot a semmire, de végülis sikerült a végén egy jó napot kihozni belõle
lényeg: ILYEN SZAR SZERVEZÉS IS CSAK MAGYARORSZÁGON LEHET! szégyen ami itt történt az utóbbi hónapokban, egyszerûen szörnyû
és még hogy "Joga Bonito szellem", a játék szépsége, sportszerûség...nah errõl inkább ne is beszéljünk
Szar volt, Jó se volt, ELÉG VOLT!!!
Avanti Crociati!
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
ReaL MaDRid x siempre
Lenne egy olyan kérdésem hogy a Joga Bonitos reklámok közül a "The Big Cup"
címû film alatt milyen zene hallható? Elõdaó, szám cím, esetleg album cím ha van.
Köszönet elõre is!
\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tõlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenõ KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)
bár ilyen lábbal sok esélyt nem látok de azért igyekezni fogok, legalább van kifogás :P
Avanti Crociati!
Milyen haverjaid vannak vazz?:D
Hogy tudnak akkor ezek jáccani:D
ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb
Avanti Crociati!
Egyik fontos meccsen ellenfél vezetett 1-0-ra az löttünk 1 gólt közönség mindenki mondta hogy bentvolt a parszt birom meg hogy nem volt bent anyád:(
Next PC upgrade: 2022