Joga Bonito

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hello... meg tudná nekem valaki mondani hogy lehet e valahol joga-s kapukat venni?? ha nem akkór valaki lenne olyan kedves és megmondaná a kapu méreteit....elõre is köszönöm
dunga
ITT kérdezzétek a számok címeit sztem, ne itt

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

Mit mondjak? Azt h ez nem az a szám. Csak akkor szokásom ismételeten "beböfögni" ha nem találom meg a keresettek közt a számot. Más rész meg ha álandóan beirogatom h "ez nem az meg h ez sem az" akkor eléggé csak idegesítõ lenne msá részt meg nem halad elõre semmit a dolog.

Fyrex
akkor talán mondani kéne nem fél évente benézni és beböfögni hogy "etessetek má meg mert lusta vagyok" ...

Avanti Crociati!

Mi elött leosztatsz nézd meg h mit irok wazze.
Sajnos a lent felsorolt számok közül leszedtem mindegyiket és egyik sem az.

Fyrex
olvassál is wazz ne csak írj

Avanti Crociati!

A Joga Bonitos reklámok közül a "The Big Cup" /amikor a nagyok fociznak C.Ronaldo meg W.Rooney meg a többiek/ címû film alatt milyen zene hallható?

France men
Jah nem is add meg inkább az msn-ed! Privatba!

München ist ROT!!!

France men
Bocsesz de letiltották az oldalam mert csak a számot töltöttm fel és ez tilos :(.
De megpróbálom valahova máshova feltöteni de akkor gyorsan szedd le õket mert azt is le tiltják gyorsan ha észreveszik!

München ist ROT!!!

Váááá Linkeld be léccci megint a zenéket mert azt írja ki hogy atw hiba :(:(:( léccci :( Kööööce
Köööce Cisse :)
Hy!Nem tudja valaki hogy hol lehet letölteni a Joga zenéit???Nekem elég csak a C.ronaldo vs. Zlatan-é is!!!
hunbasser
ez igen,WORLDBE <#hehe>
1001 free fonts

ReaL MaDRid x siempre

Danman
Sziasztok valaki meg tudná csinálni vagy csak linket adni a "Joga Bonito" abc-nek a betûstílusához?MM be akarom rakni World-be pl a betûit..Pls vki

Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.

France men

München ist ROT!!!

dunga
erhm'

ha vki csinálna nekem egy gifet Henry 'false kick'-eirõl, azt nagyon megköszönném :]

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

France men
DJ Enrique - Ginga

Black Eyed Peas!

Csak ezt a kettõt találtam!

München ist ROT!!!

Lime Wire
dunga
dc, warezek...

De valami linket tudtok ahonnan meglehet szerezni vagy valaki el tudja küldeni õket pl msnen?
R10
jim noir - eanie meanie

na a címe megvan csak nem tom honnan leszedni :(

!!!Hajrá Brazília!!!

DJ Enrique - Ginga a címe, aztán van még a Black Eyed Peas - Mas Que Nada többit nem tudom

Szevasztok!! Kérdésem az lenne hogy honnan lehet a Joga Bonito zenéit letölteni fõleg az kéne ami a labda útja alatt megy!! Köcee
Hát ez tényleg nem idevágó!<#nevetes1>

De engem is nagyon érdekelne!!!!!Te melyik reklámra gondolsz?Az "equipo"-ra vagy inkább a "partido"-ra"

Sztem inkább az equipo lesz az!Engem ez érdekelne jobban!
Ha netán vki eleget tenne kérésünknek ebben a nike-hoz kapcsolódó fórumban annak nagyon hálás lennék!

R10
tudom nem ide vágó de nem tudja valaki mi annak a számnak a címe amely az adidas reklámban szól? :S

bocs az offért

!!!Hajrá Brazília!!!

dunga
was?:O

hunbasser
kanyarban

ReaL MaDRid x siempre

dunga
mi is bejutottunk, de döntõre nem mentünk kirándulás meg bajnoki miatt mind1...
Fyrex beígért gifek?:>

Fyrex
nah kint voltam a döntõn

egy órára kimentünk haverokkal mondván 13:24-re van kiírva a meccsük
regisztrációnál mondják...kb még két óra mulva jáccunk...

oké délután 4kor lenyomják a meccset 2:1es vereség de valami undorító mód béna csapat ellen, kapus gyerek majdnem feküdt végig a kapuban másik kettõ át se jött a félpályán...

ezután este 8ig ott ültünk mondván hogy még van meccs elvileg...hát nem volt...semmit nem tudtak mondani...senki

aztán ránkszakadt a vihar és minden mind1 alapon kimentünk a nagy mûfüves össznépi pályára focizni szakadó esõben, hogy már csakazértis focizni fogunk

ugyhogy végülis elbasztunk egy napot a semmire, de végülis sikerült a végén egy jó napot kihozni belõle

lényeg: ILYEN SZAR SZERVEZÉS IS CSAK MAGYARORSZÁGON LEHET! szégyen ami itt történt az utóbbi hónapokban, egyszerûen szörnyû
és még hogy "Joga Bonito szellem", a játék szépsége, sportszerûség...nah errõl inkább ne is beszéljünk

Szar volt, Jó se volt, ELÉG VOLT!!!

Avanti Crociati!

Anthony001
Ez a Brasil teamnek a zenéje egyébként

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

hunbasser
sergio mendes feat the black eyed peas-mas que nada(timeless címû lemezen)

ReaL MaDRid x siempre

Hello Mindnekinek!
Lenne egy olyan kérdésem hogy a Joga Bonitos reklámok közül a "The Big Cup"
címû film alatt milyen zene hallható? Elõdaó, szám cím, esetleg album cím ha van.
Köszönet elõre is!

dunga
okay:]

Fyrex
jövõhétre garantálom most nincs nagyon idõm

Avanti Crociati!

Fyrex
én neveztem de a sérülésem nem gyógyult meg ugyhogy vszinuleg nem leszek

Avanti Crociati!

Scania Dáci
helo mki!van itt olyan aki hnap jö a czakó utcai középdöntõre?

\"Az UEFA eddig nagyon mostohán bánt velünk. Pedig tõlünk tanult focizni a világ.\"by Buzánszky Jenõ KUNMADÁR-nak MEGTILTANI??????? NEM LEHET!!!!!!!!!!--->2008;)

dunga
dc-n keress rá sztem

hunbasser
én is pont ezt akartam kérdezni:)

ReaL MaDRid x siempre

Sziasztok nemtudjátok hogy valahonnan le lehet e szedni a magyar szinkronos joga tv reklámokat?
dunga
Fyrex! Make some gif:)

Fyrex
mivel nem tudtam menni a békásira tegnap ezért szombaton megyek ;)

bár ilyen lábbal sok esélyt nem látok de azért igyekezni fogok, legalább van kifogás :P

Avanti Crociati!

dunga
<#vigyor3>

Anthony001
Wow.Ez kemény.
Milyen haverjaid vannak vazz?:D
Hogy tudnak akkor ezek jáccani:D

ASUS A7v600-X , AMD Athlon XP 2800+@3200+ , ASUS R9550 GE/TD 430 Mhz / 540 Mhz, Samsung 1GB DDR (400), Seagate Barracuda 80GB PATA, 300W Codegen, Samsung 795 Mb

dunga
brazíliai út

Anthony001
Ha döntõt nyernek akkor mi lesz?

Fyrex
a labda meg kib@szott kemény :|

Avanti Crociati!

Fyrex
egyébként a szervezés azért nem a legjobb

Avanti Crociati!

Fyrex
énis voltam bár sajna elõzõ nap megsérültem ugyhogy nem tudtam a csapatnak segíteni, de sima 3 gyõzelemmel + a középdöntõs gyõzelemmel bent vannak a fiúk a döntõben :)

Avanti Crociati!

grebber
Na akkor ide is irom.Mi voltunk 1 gyõzelem 2 vereséggel bucsuztunk is :(
Egyik fontos meccsen ellenfél vezetett 1-0-ra az löttünk 1 gólt közönség mindenki mondta hogy bentvolt a parszt birom meg hogy nem volt bent anyád:(

Next PC upgrade: 2022

Oldal 1 / 3Következő →