Command & Conquer 3: Tiberium Wars

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

OzI20

és szerintem erre az oldalra legalább be lehet írni
Nos tisztelettel nem tudok beírni az oldalra.akkor melyik is ez az oldal??
vagy csak dísznek van??
Hello! Akinek lenne kedve játszani neten, az vegyen fel msnre! [email protected] Nem vagyok egy nagy spíler, de kedvem lett! 😊
Sziasztok.Lenne 1 problémám.Eredeti a játék és amikor multizni akarok valami frissítéseket kell letölteni de nekem amikor elindítom 1 szerûen azt írja ki hogy a frissítés letöltése nem sikerült.Ilyenkor mit tegyek?
eladó vagy cserélendõ (Return to Castle Wolfenstein-re)

c&c3 + kane's wrath

ide írjon akit érdekel: [email protected]

ár: megegyezünk
c&c 3 eladó: 3000 Ft

[email protected]
csá!!leenne egy olyan problémám hogy az egyik pc guru-ban azt irták Hogy össsze lehet csavarozni 2 de akár 3 jármûvet de nekem sehogy sem sikerul.
Elöre is thx
Köszönöm!
LegionarR
Ha valaki van olyan hülye mint én voltam, hogy azt hiszi ez a Command & Conquer - Tiberium Wars SG-s fóruma, akkor elmondom, hogy itt található: IDE GYERTEK

Aki a kicsit nem becsüli, azt hamar útólérik a sánta kutyák...

LegionarR
Jaja, én is elkezdtem leoperálni... Remélem ez a game is a kedvencek közé fog tartozni...

Jó lesz ez! Én most szedem a demot! Kiváncsi vagyok hogy egyáltalán elindul e nekem!

LegionarR
Na... Már mindjárt itt a game és senkit sem érdekel???

A kiszivárgott játékbeli képek sztem sokkal jobban tükrözik a c&c világot mint ez a PR kép, ez valahogy nekem is olyan Starcraftos, enyhe manga beütéssel.. nagyon remélem hogy nem megy el ezirányba a sorozat, nem élném túl.
Zocsi
Jólvanna!
De furcsa mód az elsõ részben nekem tökre zöldségeknek tûntek a bogyók a földben, meg a silókban is azt hittem folyadék van. De akkor bocses, én vagyok az láma. <#buck>

az elsõ két részben is kristályos volt a tiberium. a második részben megjelent két új fajtája, az egyik a kék, ami értékesebb volt a zöldnél, a másik a tiberium erek, amibõl vegyi bombát lehetett csinálni. Tiberium spórákat szétszóró fák szintén voltak mindkét részben.

Punker
ott is a megkövült volt a jobb mint a friss

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Zocsi
Hát izzé... Ez elég semmitmondó cikk... Egyáltalán minek errõl ennyit írni, nem lenne elég, ohgy jön a prológus a történethez, ami a c&c3 lesz?
Másfelõl a képet nem igazán értem... Kicsit starcraftra hajazó szervopáncélokban nyomulnak a katonák valami kristályos izén. Gondolom az lenne a tiberium. De ha jól emléxem a c&c elsõ részében (sõt még a timerian sun-ban is) valami spóra szerû szerves anyag volt a tiberium. Az els részben még spórafák is voltak, amik termesztették... hol itt az igazság???

ennyi a különbség a külföldi és a hazai press release között szerintem 😊

Fenrir
Kis fáziskéséssel érkezett a cikk 😊

A halál csupán a kezdet...