20
-
#20 -
mikulas16 #19 és szerintem erre az oldalra legalább be lehet írni
-
mikulas16 #18 Nos tisztelettel nem tudok beírni az oldalra.akkor melyik is ez az oldal??
vagy csak dísznek van??
-
askformore #17 Hello! Akinek lenne kedve játszani neten, az vegyen fel msnre! [email protected] Nem vagyok egy nagy spíler, de kedvem lett! :) -
markuci0 #16 Sziasztok.Lenne 1 problémám.Eredeti a játék és amikor multizni akarok valami frissítéseket kell letölteni de nekem amikor elindítom 1 szerűen azt írja ki hogy a frissítés letöltése nem sikerült.Ilyenkor mit tegyek? -
kisAKOSH #15 eladó vagy cserélendő (Return to Castle Wolfenstein-re)
c&c3 + kane's wrath
ide írjon akit érdekel: [email protected]
ár: megegyezünk -
kisAKOSH #14 c&c 3 eladó: 3000 Ft
[email protected] -
dvdrw111 #13 csá!!leenne egy olyan problémám hogy az egyik pc guru-ban azt irták Hogy össsze lehet csavarozni 2 de akár 3 járművet de nekem sehogy sem sikerul.
Elöre is thx -
Soneji #12 Köszönöm! -
#11 Ha valaki van olyan hülye mint én voltam, hogy azt hiszi ez a Command & Conquer - Tiberium Wars SG-s fóruma, akkor elmondom, hogy itt található: IDE GYERTEK -
#10 Jaja, én is elkezdtem leoperálni... Remélem ez a game is a kedvencek közé fog tartozni... -
oregon1987 #9 Jó lesz ez! Én most szedem a demot! Kiváncsi vagyok hogy egyáltalán elindul e nekem! -
#8 Na... Már mindjárt itt a game és senkit sem érdekel??? -
viizo #7 A kiszivárgott játékbeli képek sztem sokkal jobban tükrözik a c&c világot mint ez a PR kép, ez valahogy nekem is olyan Starcraftos, enyhe manga beütéssel.. nagyon remélem hogy nem megy el ezirányba a sorozat, nem élném túl. -
#6 Jólvanna!
De furcsa mód az első részben nekem tökre zöldségeknek tűntek a bogyók a földben, meg a silókban is azt hittem folyadék van. De akkor bocses, én vagyok az láma. -
M0RN1NGST4R #5 az első két részben is kristályos volt a tiberium. a második részben megjelent két új fajtája, az egyik a kék, ami értékesebb volt a zöldnél, a másik a tiberium erek, amiből vegyi bombát lehetett csinálni. Tiberium spórákat szétszóró fák szintén voltak mindkét részben. -
#4 ott is a megkövült volt a jobb mint a friss -
#3 Hát izzé... Ez elég semmitmondó cikk... Egyáltalán minek erről ennyit írni, nem lenne elég, ohgy jön a prológus a történethez, ami a c&c3 lesz?
Másfelől a képet nem igazán értem... Kicsit starcraftra hajazó szervopáncélokban nyomulnak a katonák valami kristályos izén. Gondolom az lenne a tiberium. De ha jól emléxem a c&c első részében (sőt még a timerian sun-ban is) valami spóra szerű szerves anyag volt a tiberium. Az els részben még spórafák is voltak, amik termesztették... hol itt az igazság??? -
aDannyBoy #2 ennyi a különbség a külföldi és a hazai press release között szerintem :) -
#1 Kis fáziskéséssel érkezett a cikk :)