56
Axe Click:)
-
zesst #56 na látod tudjuk mi a jó!! Jó volna egy hatalmas virágcsokorral gratulálni neki és és ... -
madmaxelek #55 Nekem pont a jelenlegi első helyezett tetszik a legjobban De egyébként második helyre én is a 8. helyezett csajt választanám, szóval jó az ízlésed -
zesst #54 Én már voksoltam!! A 8. helyezett a legszebb lány jó lenne ha bekerülne az első 3-ba. Szívesen találkoznék vele, vagy legalább csak egy tánc erejéig -
madmaxelek #53 Tök jó, hogy megtaláltam ezt a fórumot, alig várom már ezt a bulit! Még 38 napunk van, hogy szavazzunk az Angyalokra, legfőbb ideje, hogy elkezdjük! :) Ti már voksoltatok? -
zesst #52 Elvileg úgy lenne izgalmas, ha a mi szavazataink alapján döntenének. Mi vagyunk többen, nem a zsűri Hajrá csajok!!! -
trabiubi #51 Szerintem leszünk egy páran kíváncsiak a csajokra :D Kíváncsi leszek, hogy mi alapján dönt a zsűri... Remélem azért figyelembe veszik a szavazatainkat. -
zesst #50 Köszike!!!! Ott leszek ígérem!!! -
trabiubi #49 Ahogy mondtam március 24-én lesz a Club Play-ben a buli. Addig meg megy a szavazás az oldalon. Nagyon jó buli lesz!! -
zesst #48 Axe Angyalok?? Jól hangzik!!! Hol is lesz ez pontosan megrendezve?? -
trabiubi #47 Én nézelődtem, és a party calendarban nincs nagyon most semmi, de lesz egy buli március 24-én, ahol az Axe Angyalok döntője lesz. Hallottatok már róla? -
Puntigamer #46 Köszi az infot:) -
idamaria #45 Most van az oldalukon egy "party calendar" lehet válogatni mikor milyen buli lesz ;) -
tedmosbyisajerk #44 Aug. 30. Rio képei fönn a honlapon! Szétröhögtem magam rajtuk! -
faubul #43 Ja, ez aranyos :) Tévében is láttam már a reklámját. A Tied meg egy sorozat, nekem ez a kedvenc részem :) -
#42 Na, én meg ezt a videót találtam! :D Randi és Csoki Bocsi a linket, de ezt nem lehet kihagyni. -
Puntigamer #41 34 es hozzászólásban már leírtam:D
De köszi hogy megerősítetted:D -
#40 annyira jó kis illat !
új és egyedi ! -
haraposlo #39 én már ki is próbáltam ! -
mámászítá #38 Az axe piacra dobott egy új terméket az Axe Dark Temptaion néven.
Én már ki is próbáltam :) -
Puntigamer #37 Hát, lehet azt még nem szagoltam, de meg fogom:) -
#36 nemtom nekem az annyira nem jön be, tán tusfürdőbe volt olyanom. a zöld meg kék jó ami nekem tetszik:) -
öregember #35 ennek topikot nyitni......... -
Puntigamer #34 Az új Axe-nak nagyon ott van az illata a neve: Dark Temptation, barnás doboza van, és Csokis sráccal reklámozzák:D -
eatmerr #33 majd ha megyek vásárolni megnézem -
Sissy0 #32 Az én barátom is Axe-ot használ, nem tudom mi a fajtája, csak hogy fekete-zöld a doboza :D De nagyon szeretem az illatát :) -
eatmerr #31 Nekem nagyon bejön az illata. A barátnőm vett nekem 1et régebben, mert tetszett neki, azóta én is mindig azt veszem. :D -
Puntigamer #30 On: Használja valaki az Axe Click parfümét? Kinek jön be kinek nem? -
#29 az hát
az africa a legjobb -
#28 Szerintem exe click valami szörnyű, de ez magánvélemény... -
tmsaron #27 És itt a legújab videó: kretens -
Puntigamer #26 reklám! -
xxPettxx #25 Szijasztok!
A feromon parfüm tuti nyerő!
Feromon parfüm leírás! -
Puntigamer #24 jaja, jó a reklámja:)
én még nem vettem ilyen kütyüt, valahogy nem szántam rá 2 rongyot:):) -
#23 poénnak tényleg jó. Melóhelyen a csajok dőltek a röhögéstől, mikor elkezdtem bent klikkelni egy számlálóval (nagyon hasonlót használunk a cégnél ahol vagyok). És nem volt égő szerintük se. A dezodort még nem próbáltam, de a reklámja miatt biztos kipróbálom -
Puntigamer #22 hehe:)
hol vetted amúgy? és mennyiért? -
#21 Én vettem, számolom, h mennyit szívok havonta :D -
#20 a dezodornak jó illata van...
de ilyen klikker akármiért nem hiszem hogy pénzt adnék.. pláne nem klikkelgetni is vele! -
Puntigamer #19 hehe:)
amúgy akinek kell a reklámzene szóljon, megvan:P -
#18 ez jó ötlet, még használható is lehet. :) buli után úgysem tdja az ember mennyi mente el tegnap.. :) -