Silent Hill - A halott város - Végre!
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na megnéztem ... nekem azt nyújtotta mint egy Silent Hill játék epizód. Teljesen megvagyok elégedve, de ha nem izgultam volna végig a sorozat 2.-3.-4. részét és nem ismerném az elsõt ... nos akkor talán furcsának és zavarosnak nevezném a filmet. Így azonban egy kiváló adaptáció! Várom DVD-n!
\"For he did not know, that beyond the lake he called home, lies a deeper darker ocean green ...\"
hát, én most töltöm le az elsõ rész pc-re, de gyanúsan kicsi az egész :-/
amúgy én nekem tetszett is meg nem is, hááát, határ eset, de lehet hogy csak a játékkal kéne játszanom, mingyá megnézem, majd ha lejön
amúgy én nekem tetszett is meg nem is, hááát, határ eset, de lehet hogy csak a játékkal kéne játszanom, mingyá megnézem, majd ha lejön
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Ja, az elsõ rész csak emulátorral vagy nem hivatalos átirat.
mind a 4 resz van pc-re is.
Nem. Az elsõ rész kizárólag Playstation-re jelent meg.
Azóta meg PS2 Xbox PC
A filmhez is hozzászólva: Volt amikor hangosan kellett nevetnem az egyáltalán nem humorosnak szánt részeken, de összességében a hangulat annyira fasza volt, hogy nem kezdek hibákat keresni.
Azóta meg PS2 Xbox PC
A filmhez is hozzászólva: Volt amikor hangosan kellett nevetnem az egyáltalán nem humorosnak szánt részeken, de összességében a hangulat annyira fasza volt, hogy nem kezdek hibákat keresni.
😄😄😄😄😄
a silent hill számítógépes játék? <#conf>#conf>
jelentkeznék a mitugrász rajongó címre.
nagyon eltalált képi és hangulatvilág, de "nem jött át."
nagyon eltalált képi és hangulatvilág, de "nem jött át."
én kérek elnézést...
← ElőzőOldal 2 / 2