60
-
#20 Nem olyan nehéz az... Van egy vers a táblán, azt olvasd el, ott a megoldás (keresd a madaras billentyűket a zongorán)...
Ha ez után sem megy, szólj megint, akkor leírom, hogy melyik billentyűket kell benyomni. -
#19 Az a zongorás meleg egy fejtörő!
Lehet hogy én voltam a béna de anno vagy 3 napig szórakoztam vele mi a megfejtése. :D
Sajna már nem tudom mi volt a megfejtése neki! -
#18 hát én most játszom vele, ahoz képest hogy régi, meg van a hangulata, és para a játék :)
nem tom ki játszott vele, mármint az 1-el, de azzal a pianinóval mit kell csinálni? :-/
amúgy visszatérve a filmhez, így hogy most játszom a játékkal kicsit furcsa hogy a filmben csaj a főszereplő, és hogy még a nevek sem stimmelnek (kivéve a sexi Cylib rendőrtisztnek ) -
#17 a cikkíró egy hülye:"film magára a számítógépes játékra. " szerintem ezt csak szeretné... -
#16 Spoiler nélkül nem megy a dolog, de előzetesként annyit, hogy egy szellemváros, ami paralel létezik két létsíkon (Normal World és Nightmare World), és ki-be lehet járkálni a létsíkokon a városban lévő (mellesleg láthatatlan) dimenziókapukon. Magyarán bekanyarodsz egy mellékutcába a Normal World-ben, akkor lehet, hogy a sarkon túl már a Nightmare World van démonokkal, etc... Próbáld ki a játékot és nézd meg a filmet, ha szereted az ilyesmi cuccokat, érdemes... :) -
#15 Mert egy ps1 emu fut a játék alatt, és Escape-pel lépsz ki belőle... :) -
W B #14 De mi a kisváros története? -
#13 S. H. 1 NINCS pc-re...
Ami van, az egy ps1 emulátor és egy Silent Hill 1 ISO egy rar-ban, és azt rakták fel mindenféle file-cserélőre PC Silent Hill 1 néven... -
#12 nah, most töltöttem le a játékot, az eleje nagyon tetszik, mert egész jól adja a filmet, csak most csávóval vagyunk és Cyleb sokkal kedvesebb :)
de jól gyúrt a csávó életében mindenütt:
kocka fej, kocka has, kocka láb :D
mondjuk igaz hogy régi a játék
csak az idegesít benne hogy valahányszor kiakarok lépni egy menüből és ESC-et nyomok akkor mindig kidob az egész játékból :-/ -
Rain26 #11 Nos akárki akár mit mond a Silent hill elsőrésze igen is van PC-re mivel itt csücsül a polcomon.
A mérete tényleg nem nagy de mit várnátok egy elég régi játéktól ami egy PII-en is elmegy egy Riva TNT2-vel.
Remélem a napokban lecc időm elmenni moziba megnézni a filmet.Ha csak fele olyan jó mint a game akkor tuti befog jönni.
-
#10 Na megnéztem ... nekem azt nyújtotta mint egy Silent Hill játék epizód. Teljesen megvagyok elégedve, de ha nem izgultam volna végig a sorozat 2.-3.-4. részét és nem ismerném az elsőt ... nos akkor talán furcsának és zavarosnak nevezném a filmet. Így azonban egy kiváló adaptáció! Várom DVD-n! -
#9 hát, én most töltöm le az első rész pc-re, de gyanúsan kicsi az egész :-/
amúgy én nekem tetszett is meg nem is, hááát, határ eset, de lehet hogy csak a játékkal kéne játszanom, mingyá megnézem, majd ha lejön -
Capra Ibex #8 Ja, az első rész csak emulátorral vagy nem hivatalos átirat. -
Anotino #7 mind a 4 resz van pc-re is. -
Capra Ibex #6 Nem. Az első rész kizárólag Playstation-re jelent meg.
Azóta meg PS2 Xbox PC
A filmhez is hozzászólva: Volt amikor hangosan kellett nevetnem az egyáltalán nem humorosnak szánt részeken, de összességében a hangulat annyira fasza volt, hogy nem kezdek hibákat keresni. -
Neutr@lizer #5 :D:D:D:D:D -
#4 Nem, valójában Spectrum-ról portolták át. -
FFX #3 a silent hill számítógépes játék? -
#2 jelentkeznék a mitugrász rajongó címre.
nagyon eltalált képi és hangulatvilág, de "nem jött át." -
#1 ma fogom megnézni, remélem jó lesz :)
de erről nem volt már egy cikk