Motorola A1000 függetlenítés
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nekem is volt ilyenem, ajánlom a Scoptel-t (BP-n), õk ha jól emléxem tudnak függetleníteni A1000-et 😉
ami még jó a telóban, hogy beépített GPS-e is van
ami még jó a telóban, hogy beépített GPS-e is van
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Sztem csak kamu,hogy nekünk magyaroknak legyen ilyen telo,mert itten nem láttam motorola A1000!
Magyar szoftvert kell beszerezni hozzá, hogy magyar legyen különben esélytelen. Függetlenítést nem hinném hogy sokan tudnak itthon ha ennyire új a teló mellesleg illegális úgyhogy itt ne tegyél fel ilyen kérdést szvsz. Ha elviszed a szolgáltatóhoz kb 20 rongyért szívesen megcsinálják 😊
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
Általában elmész egy GSM boltba és megadják a szükséges infot, de biztos nemsokára jönnek okosok és adnak bõvebb nfo-t 😛
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Hi!
Van egy A1000-s telefonom és az lenne a kérdésem h lehetne függetleníteni. Amúgy a tella angliából van és ezért fontos lenne, mert itthon nem tudom használni. Lécci segítsetek, mindenféle megoldás érdekel. Ja meg vhogy meg lehetne oldani h a telefon magyarul is tudjon? Mert most angol és nem igazán tudok angolul. Én úgy hallottam h létezik magyar A1000-s telefon, vagy ez csak kamu?
Elõre is Köszi
Van egy A1000-s telefonom és az lenne a kérdésem h lehetne függetleníteni. Amúgy a tella angliából van és ezért fontos lenne, mert itthon nem tudom használni. Lécci segítsetek, mindenféle megoldás érdekel. Ja meg vhogy meg lehetne oldani h a telefon magyarul is tudjon? Mert most angol és nem igazán tudok angolul. Én úgy hallottam h létezik magyar A1000-s telefon, vagy ez csak kamu?
Elõre is Köszi