Eladták az iWiW-et

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ennek a közel 1 milliárd forintnak valahogy meg kell térülnie, méghozzá rövid távon... csak az a kérdés, hogy ezt milyen módszerekkel teszik...

Ebben van valami, az iwiw ennél már csak jobb lehet :)

\"There are only four questions of value in life, Don Octavio. What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for? And what is worth dying for? The answer to each is the same.\"

Akkor mi van a freemailel? Mióta a T kezében van, azóta teli van spammel a postafiókom, meg egy csomószor nem jön be. (ezért nem is igazán használom)

QuippeR
ez egy hülyeség. az általános közhangulattal ellentétben nekem még sosem volt gondom velük. ráadásul a mostani iWiW-en rontani, na ahhoz már valódi szakértelem kell. :P

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

Amit megvesz a T az egy idõután szar lesz mint az atom <#gun><#boxer>

Azt hiszem az elsõ olyan jelre törlöm magam, ami arra utal, hogy visszaélnek a wiwes adatokkal..

Minden jog fenntartva!

hát ja.
empirikus tapasztalatom, hogy az egyedek gyakorta a szánalmasozással próbálják kompenzálni szerény intellektuális képességeiket...

PyRex
lol, egyesek itt milyen okosak. komolyan: hülyébbnél hülyébb dolgokat olvasok itt :)))

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

700 millió és 1 milliárd között kell el az iwiw... szép summa.. :D
DjDano
Nem ugy néz ki, pont ellenkezõleg...,

A M Telekom nem vette volna meg, ha nem látna benne nagy lehetõséget!

A francba hogy nem én találtam ki ezt...
de már gondoltam hogy valami lesz mert nagyon lassú, és fejelszteni kellene és ghondoltam csinálok valami gyorsabbat meghívás nélkül, na majd lesz valami...

Panyi http://www.magyaritasok.hu/ http://steam.magyaritasok.hu/

A szánalmas neked ment.

A 2bekezdést már megválaszoltam. Olvasni is kellene.

még pont idõben adták el: elõbb-utóbb ki fog pukkani a lufi, és elkezde drasztikusan csökkeni az érdeklõdés.
Hát igaen a csello meg jelentéktelen kis százalék?

szanalmas?

megmondanad mi a baj akkor azzal hogy tonline megvette az iwiw-et?
telekom=tcom,tonline,tsystem,tmobil

ebbol a netet azt mindegyik adja...

es mint ilyen a magyarorszagi uzleti elet min 60%-val es a maganszfera majdnem ugyanilyen szazalekanak adataival biztosan rendelkezik, ha nem tobbel
Ezen promlémázol hogy tonline tkom tmobil mt ...
Szánalmas.

:DDDDDDD

nezz utanna hogy a telekom es a tonline kozott mi is a kapcsolat, jajj csak nem a telekom adja a vonalat a nethez,jaj csak nem epiti ki az egeszet, jaj csak nem a telekom is egy internetszolgaltato?
jajj csak nem t-csoport?
mielott fikazod az egesz rendszert jo lenne tisztaba lenni azzal hogy mirol is van szo...
Akkor a Magyar Telekom ....
Mit nem értesz.

"Tököm jó sok infóhoz jut hogy a netezõk milyen nettel neteznek"

egy internetszolgaltato????? bruhahahahahahaha
a nap legjobb poenja, hulye

Ez szánalmas...
Tököm jó sok infóhoz jut hogy a netezõk milyen nettel neteznek, szokásaikról, stb. Akár reklámot is ehhez lehet igazítani.

Már várom az iwiw "megújulás" vagy az "arculatváltozás"ról szóló hírt, amiben már a tonline arculátához fogják igazítani a rendszert.

(Jó hír a tonline + a regtörlõ userek miatt gyorsulni fog a rendszer :DD)

QuippeR
hmm, vagy nagyon álmos vagyok, vagy egy bekezdéssel hosszabb lett a cikk (valószínû elõbbi, sry)

St
cikk írja, csak el kell olvasni..
Tinman
T-ököm...de jó, hogy eddig sem léptem be.

"Eladták az iWiW-et" -és vele együtt pár százernyi netezõ adatait. Most már legalább azt is tudni fogja , T-kóma, hogy ki vagy, hogy nézel ki, kik a barátaid, mi a vodás számod, mi a kutyád neve, etc.
Dehogy lesz összefüggésben, ha majd az új "éjjel szopatunk, nappal fizess mint állat" csomagjaikkal megkeresnek <#vigyor1>

Bár nem ide tartozik -de azért egy kicsit mégis- ha nekem titkos a vezetékes és a mobil telszámok, akkor "Feri" a kampányolás idején, hogy a rákba tudott elérni? - ja, naív voltam.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Hát, nyáron fog meglepõdni az iwiw és a myvip mikor indúl a SYF :D :D :D
Jézusom, csak a design ne változzon olyan magenta színûvé!!!! <#ijedt>
DjDano
Ez jó hír, egy ilyen óriáscég mint a Magyar Telekom megfelelõ hátteret tud biztosítani az oldalnak...

QuippeR
a vételár nem publikus?