Payback
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"A tapasztalat az az iskola,ahol az ember megtanulja, hogy mennyire hülye.\"
legjobb :) minden bennevan... :)
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
szvsz leszedt stuffit-ot és azzal kitömörgeted és örülhetsz :)
Sziasztok!
Légyszíves segítsetek megkeresni ennek a játéknak a demóját, mert csak *.sit formátumban tudom letölteni és nem tudok vele mit kezdeni.
De gyakorlatilag a gond az, hogy nem tudod mi az a *.sit formátum. Ehhez pedig bõven elég a google, nem kell hozzá fórum csak egy kis ész. Azért nem tudsz vele mit kezdeni, mert a *.sit fájlok Mac-re vannak így feltételezem, hogy az általad talált demók csak Mac oprendszeren futnak. Keress PC-s verziót, ha egyáltalán van. Nem ismerem a játékot egyébként.
Létszi segítsetek meg keresni ezt a játék demóját, mert mindig csak ".sit" fomátumba lehet letölteni.