8
Payback
-
#8 Sziasztok! Köszi a segítséget mindenkinek! Kinek van Machintosa?? -
#7 Valóban. De ezt is kidobja google ;) Nem is olyan régen egyébként találtam 1-2 olyat is, ami nem vagy rosszul volt benne :( egy játékkal kapcsolatban. -
Thanatos #6 én spec már ismertem emrt ismerős hazsnálta, de amugy kiterjesztésre modnok jobbad mint google: filext.com
legjobb :) minden bennevan... :) -
#5 Na igen :) én ugyan nem néztem utána konkrétabban, de akit érdekel maximum 5 perc felfogni a google segítségével, hogy mi a teendő. Sajnos már zsigerből zavar a sok nem gondolkozó ember. -
Thanatos #4 jah msot látom te csak idézted, igy jár aki nem ovlasa el..., stuffit nem csak mac-ra van, van wines is, bár tény mac-en elterjettebb :) -
Thanatos #3 az nem stuffit-os tömörgetés?
szvsz leszedt stuffit-ot és azzal kitömörgeted és örülhetsz :) -
#2 Talán így:
Sziasztok!
Légyszíves segítsetek megkeresni ennek a játéknak a demóját, mert csak *.sit formátumban tudom letölteni és nem tudok vele mit kezdeni.
De gyakorlatilag a gond az, hogy nem tudod mi az a *.sit formátum. Ehhez pedig bőven elég a google, nem kell hozzá fórum csak egy kis ész. Azért nem tudsz vele mit kezdeni, mert a *.sit fájlok Mac-re vannak így feltételezem, hogy az általad talált demók csak Mac oprendszeren futnak. Keress PC-s verziót, ha egyáltalán van. Nem ismerem a játékot egyébként. -
#1 Sziasztok!
Létszi segítsetek meg keresni ezt a játék demóját, mert mindig csak ".sit" fomátumba lehet letölteni.