8
Payback
  • MM2
    Sziasztok! Köszi a segítséget mindenkinek! Kinek van Machintosa??
  • alert
    Valóban. De ezt is kidobja google ;) Nem is olyan régen egyébként találtam 1-2 olyat is, ami nem vagy rosszul volt benne :( egy játékkal kapcsolatban.
  • Thanatos
    én spec már ismertem emrt ismerős hazsnálta, de amugy kiterjesztésre modnok jobbad mint google: filext.com
    legjobb :) minden bennevan... :)
  • alert
    Na igen :) én ugyan nem néztem utána konkrétabban, de akit érdekel maximum 5 perc felfogni a google segítségével, hogy mi a teendő. Sajnos már zsigerből zavar a sok nem gondolkozó ember.
  • Thanatos
    jah msot látom te csak idézted, igy jár aki nem ovlasa el..., stuffit nem csak mac-ra van, van wines is, bár tény mac-en elterjettebb :)
  • Thanatos
    az nem stuffit-os tömörgetés?
    szvsz leszedt stuffit-ot és azzal kitömörgeted és örülhetsz :)
  • alert
    Talán így:

Sziasztok!

Légyszíves segítsetek megkeresni ennek a játéknak a demóját, mert csak *.sit formátumban tudom letölteni és nem tudok vele mit kezdeni.
    De gyakorlatilag a gond az, hogy nem tudod mi az a *.sit formátum. Ehhez pedig bőven elég a google, nem kell hozzá fórum csak egy kis ész. Azért nem tudsz vele mit kezdeni, mert a *.sit fájlok Mac-re vannak így feltételezem, hogy az általad talált demók csak Mac oprendszeren futnak. Keress PC-s verziót, ha egyáltalán van. Nem ismerem a játékot egyébként.
  • MM2
    Sziasztok!
    Létszi segítsetek meg keresni ezt a játék demóját, mert mindig csak ".sit" fomátumba lehet letölteni.