10
-
irkab1rka #10 itt most nem a profitól van szó, hanem arról, hogy kimondják-e amcsian, hogy venzúrázható-e az internet vagy nem? -
dez #9 Amcsiban kezd mindenen eluralkodni a profitéhség. -
quentit #8 Szerintem ez a hír kamu. -
galocza #7 rövidlátás -
#6 ha pedig egy AT&T előfizető csak a yahoo-t éri el, a googlet és egyéb konkurrenciát nem, mit számit ;)
rendesen kaszálltak a lefizetett képviselő urak :) ugy néz ki ott sem más a helyzet, csak több pénzel van befogva a kisember pofája :) -
#5 sokat kérsz, merthogy a netet nem csak cím szerint lehet korlátozni, de tartalom szerint is -sávszél le az IPTV-nek, online zenének nem "társult" cégek esetén, .... - -
gere1 #4 azt az apro tenyt felejtik el ujfent amerikai barataink , hogy az internet nem egyenlo amerikaval -
roliika #3 Felölem aztán... :DD Működjenek a file megosztók akár alacsony fix havidíjért,+ legyenek ingyenes gyors tárhelyek, tudjak játtszani, meg tudjam nézni az aktuális híreket,legyen ingyenes vagy olcsó IP telefonálás minden hálóba minden szolg. felé, legyenek normális chatek,tudjak IP alapon TV-t nézni, zenét hallgatni, nekem nem kell több! :D -
Mberke #2 Én a demokratikos szót kicserélném kapitalista, vagy méginkább pénzéhes szóra.
Nem ugyanaz! -
#1 Ebből mi lesz?
Demokratikus internetcenzúra?