10
  • irkab1rka
    itt most nem a profitól van szó, hanem arról, hogy kimondják-e amcsian, hogy venzúrázható-e az internet vagy nem?
  • dez
    Amcsiban kezd mindenen eluralkodni a profitéhség.
  • quentit
    Szerintem ez a hír kamu.
  • galocza
    rövidlátás
  • arty
    ha pedig egy AT&T előfizető csak a yahoo-t éri el, a googlet és egyéb konkurrenciát nem, mit számit ;)

rendesen kaszálltak a lefizetett képviselő urak :) ugy néz ki ott sem más a helyzet, csak több pénzel van befogva a kisember pofája :)
  • mrzed001
    sokat kérsz, merthogy a netet nem csak cím szerint lehet korlátozni, de tartalom szerint is -sávszél le az IPTV-nek, online zenének nem "társult" cégek esetén, .... -
  • gere1
    azt az apro tenyt felejtik el ujfent amerikai barataink , hogy az internet nem egyenlo amerikaval
  • roliika
    Felölem aztán... :DD Működjenek a file megosztók akár alacsony fix havidíjért,+ legyenek ingyenes gyors tárhelyek, tudjak játtszani, meg tudjam nézni az aktuális híreket,legyen ingyenes vagy olcsó IP telefonálás minden hálóba minden szolg. felé, legyenek normális chatek,tudjak IP alapon TV-t nézni, zenét hallgatni, nekem nem kell több! :D
  • Mberke
    Én a demokratikos szót kicserélném kapitalista, vagy méginkább pénzéhes szóra.
    Nem ugyanaz!
  • mrzed001
    Ebből mi lesz?
    Demokratikus internetcenzúra?