Szabadság, szerelem
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Újabb kép:
Szóljatok, ha valamelyik nem jelenik meg.
Szóljatok, ha valamelyik nem jelenik meg.
Újabb kép:

dobó kata nem annyira nagy színész pedig..:lll minden szar filmben szerepel mostanában...andy vajna ..:}}
ööö..igazad van
és ebbe lesz sok vér, a vége meg az lesz, hogy akirõl fog szólni két csávóról, eljut a zûrbe, <#idiota>#idiota>
anno sok kép volt róla ablikkbe de az már nincs meg😞
anno sok kép volt róla ablikkbe de az már nincs meg😞
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A Sorstalanság nagyon feladta a leckét a rendezõnek. Sajnos egy ilyen szép történetbõl nem lehet olyan filmet csinálni, ami leköti a nézõt. Sajnos semelyik szépirodalmi regény alapján nem lehet jó filmet csinálni, ha nincs benne akció, vagy vér. Mondjuk az Egri csillagokat egész jól megcsinálták, de ott nem is volt vérhiány. 😊) Egyszóval a Sorstalanság szerintem egy korrektül összerakott film, csak sajnos tele van sok csöpögõs jelenettel. Ami persze nem baj. Csak nem erre van igény.
Egy kép a készülõ filmbõl:

Majd meglátjuk....
Sorstalanságra is azt mondták hogy jó film. És valljuk be nem olyan jó film.
Félre értés ne essék szurkolok hogy jó film legyen, mert a téma is nagyon jó.
Sorstalanságra is azt mondták hogy jó film. És valljuk be nem olyan jó film.
Félre értés ne essék szurkolok hogy jó film legyen, mert a téma is nagyon jó.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
Sziasztok!
Hogy hogy még ennek senkise nyitott topikot? Õszintén szolva le vagyok döbbenve. Szerintem nagyon nagy film lesz belõle. Már régóta foglalkoztatott a gondolat, hogy még ebbõl nem csináltak filmet.
Más:
Aki Pesten él, és véletlenül lefotózta a forgatásokat, azok közzétehetnék fotóikat. 😊)
Üdv:
DJviolin
Hogy hogy még ennek senkise nyitott topikot? Õszintén szolva le vagyok döbbenve. Szerintem nagyon nagy film lesz belõle. Már régóta foglalkoztatott a gondolat, hogy még ebbõl nem csináltak filmet.
Más:
Aki Pesten él, és véletlenül lefotózta a forgatásokat, azok közzétehetnék fotóikat. 😊)
Üdv:
DJviolin
← ElőzőOldal 2 / 2