Legjobb bulizenék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami most negyon bejön nálam az a Ministry 2006 Funky House session cd-je.. Ezen belül nehéz választani, de ha kell: Beatfreakz - Somebody's Watching Me, Filterfink - Message In The Bottle, Till West - Same Man, Alex Gaudino - Reaction stb. Ajánlom minden táncoslábú buliõrültnek. <#awink>#awink><#vigyor5>#vigyor5><#taps>#taps>
Vkinek nincs meg az Andain - Beautiful things magyarra lefordítva? Elõre is köszi a segítséget.
Még egyvalamiben kérem a segítségeteket: hogy tudom ezt úgy MP3-ként kiírni egy CD-re, hogy közben ne legyen szünet, hanem egyik szám menjen át a másikba? 😄
FORZA ROMA! Irány a BL-győzelem!
Seamus Haji & Paul Emmanuel - Weekend
Till West & DJ Delicious - Same Man
Deep Dish - Sacramento(Raul Rincon rmx)
Psycosomatic feat.Francesca - Get On Da Move(Maurizio Nari Club Mix)
Ezekre nem lehet kibírni hogy ne pörögj.😊
ÉLJEN AZ ÖRMÉNY FELSZABADÍTÁSI FRONT!! :D
Exotic - Trabant <#eljen>#eljen>
Britney Spears Ft Usher And Ludacris-Yeah Toxic (Blades Blend Remix) 😛
Ramadamammy rapidrandi
Erre aztán lehet bulizni!!!
Bee Gees - Stayin' Alive
The Whispers - And the Beat Goes On
Mousse T - Horny '98
Robin S - Show Me Love
Chumbawamba - I Get No Doubt
The Lawyer - I Wanna Mmmm
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
\"Szemed az úton, pedál a padlón, tiéd a pálya, nyomd tövig!\" KeloX Csoport [www.kelox.extra.hu]
talán érdemes lett volna átnevezni a topikot Szilveszter után 😛
"Mondtam az orvosomnak, hogy két helyen eltört a lábam. Erre Ő azt mondta, hogy ne menjek arra a két helyre többet."
New Order - Crystal (Lee Combs Remix)
Noel Sanger - Designs (Dirty Mix)
Organic Audio - Nurega
Way Out West - Killah
Rennie Pilgrem - Emit,collect (Rennie Remix)
Rennie Pilgrem - Trevor pistol
Beatman and Ludmilla - Delerium
Korai öröm (Beatman and Ludmilla Remix)
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Kerestem, de ilyet nem találtam.
A lényeg röviden: bulit rendezek szombaton, és zenét kéne kreálnom, hogy igaz dance-es buli legyen. 😄
A kérés csak annyi lenne, hogy kedvenc bulizenéinket osszuk meg egymással (elõadó, cím), hogy aztán a késõbb hasonló problémával idelátogatók meríthessenek jó sok szám közül.