24
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott! (12)
-
fbk #24 Vetítik:
URÁNIA NEMZETI FILMSZÍNHÁZ (1088 Budapest, Rákóczi út 21. , tel: 1/486-3413, 1/486-3414)
Vasárnap (április 30.) 20:30 [DVD]
Hétfő (május 1.) 20:30 [DVD]
Kedd (május 2.) 20:30 [DVD]
Szerda (május 3.) 20:30 [DVD]
forrás -
#23 baján voltak pénteken. átlag életkor 16 év... (van még kérdésetek?)
(én nem voltam ott ofkorsz, egy span mesélte) -
#22 igen, de ők nem mentek el a divat irányába sohasem, ezért csak az igényes hallgatók kedvencei :) -
#21 nekem semmi bajom személy szerint a tcs-vel a régi számaik jók voltak, a mostaniakon meg látszik, hogy kell a péz, ezért ilyen divatfos, de attól még jó zenészek :) -
#20 -
#19 Jahj, mindenhol TCS..nem elég a pénz.. -
#18 Nem tudok semmit. :C
Gondoltam itt talán tudni róla valamit. D: -
Vlala #17 Moziban lesz valamikor? -
#16 Amúgy tud valaki valamit a filmről? Mikor jelenik meg? Vagy már megjelent? :D
Ezt a szöveget így találtam, de semmi többet nem tudok. :s -
#15 mostanában nem nagyon -
#14 csak ők nem olyan szinten aktívak már -
#13 a titanicra is el kelt az utso jegy is... -
#12 alap, nemrég láttam -
#11 régen azért a kopaszkutyát sztem elég sokan +nézték :) -
#10 Azért abba is gondoljatok bele, hogy ha valaki ma csinálna egy Hobo filmet feleannyian se néznék meg mint a tankcsapdás filmet. -
#9 viccelsz? :D
-
#8 Csak ezek együtt nincsenek olyan népszerűek és nincs annyi rajongójuk, mint a csapdának egymagában... -
#7 Oliver Stone már elkovette. nézz kicsit utána, hogy melyik lehetne az?! -
#6 Deák, Hobo, p-mobil/box, hallottál már róluk? -
#5 Szerintem egy olyan zenekar, ami messzemenőkig meghatározó szereplője a magyar rockzenének és 17 éve létezik, érdemes rá... -
#4 háta pikásszóbráncsról -
#3 Miért nem?? Akkor melyikről lenne érdemes??? -
#2 a tanksapka nem olyan zenekar amiröl érdemes (akár milyen szempontbol) filmet csinálni. -
#1 EZ EGY EGYSZERŰ DAL
Színes, magyar zenés film, DVD verzió, 120 perc
Rendezte: Koltai Gábor
Operatőr: Franyó Attila és Mezei Attila
12 éven aluliak számára a megtekintése nagykorú felügyelete mellett ajánlott! (12)
Az egyik legnépszerűbb magyar rockzenekar a 15 éves TANKCSAPDA történetét a rendező szemével és kérdései alapján feldolgozó zenés film.