2108
Hamachi-n való játékhoz 1.0.2.0-nél KORÁBBI(!) verziót tegyetek fel.
Ibrik magyarítását megtaláljátok ITT a honlapján.
Konzol előhívása -> #1456
-
#226 A bf2 nagyon el van rontva!
Nagyon rossz a sebzési rendszer és ez már nem is fog változni!
Az FFoW-ben ez már jó, de azért a joy támogatás a minimum szerintem :(! -
4D #225 Azt nem tudom mit tanult az EA, meg hát jelenkorra ott a BF2.
Még azt sem mondanám, hogy ebben a cuccok futurék, mert az amerikaiak, a németek, is már alkalmaznak drónokat. Kissebbeket és nagyobbakat.
Az izraeliek a palesztín övezetekben használnak kis felderítő kamerás drónokat.
Na persze nem minden katonánál van mint a gammában, meg kimerül idővel, hanem a squadban van ez valakinél.
Az biztos, hogy ez a gamma csak pozitívan fog kihatni a BF3 ra. -
#224 azért a környezet meg ezek a túl modern fegyók nekem nem tetszik és az ea is tanult a 2142-ből miszerint a népnek jelenkori hent kell amit a bf3-mal ki is fognak elégíteni újabb 2-3 évre -
4D #223 Most hagytam abba.
Ez a gamma nagyon zsír. Látszik, hogy a srácok egy része a BF ben is résztvett, és sokmindent belepakoltak ami eddig abból IS hiányzott.
Nem utolsó ugye az UT3 moci, ami ttökéletesen optimalizálva van.
A netes csatlakozás is egyszerű, és no problem.
A "kütyük" meg sokkal használhatóbbak, mint a QW-ban.
Zseniális, amikor egy sniper elmélyülten hasal, és a fejét szétdurrantja az ember egy drone-vel.
Az egész gamma nem csak szép (mer az kevés), hanem egyedi végre, régen élveztem a multit mint ezzel.
Én a Joy-t nem hiányolom, egyrészt mert ebben a stílusban eddig a legjobban irányíthatók a helik, másrészt ez nem a nyugodt repkedésről szól, arra ott az AA pl.
Megkockáztatom a kijelentést, hogy meg fogom venni.
-
#222 pedig "uj" engine, sok helyen bizonyitott, a lamma bf2 netkodjanal, hitboxanal csak jobb lehet, kevesebb bosszankodas, nagyobhb jatekelmeny stb :)
irok is a nekik, ne sullyedjenek amr le a quakewars szintjere ahol szinten nincs joy tamogatas :) -
#221 forgotten hope 2-vel szoktak TK-partyzni -
#220 nincs benne joy tamogatas ennyit a helis mokarol :(
sot sensitivity-t se talaltam hirtelem a kulon jarmuvekhez ...
pedig lennenek benne jo dolgok. Hogy-hogy nem tolong itt a "NAGY" BF-es kozosseg java ? :) -
#219 na van megint key...akkor lássuk azokat a bitfolyamokat.... -
kenderzen #218 én még csak az oilfield mapon voltam de ebböl az 1mapbol is látszik hogy nem 1 unalmas game , meg szerintem a 15perces játékidöt kikell majd tolni minimum 25re hogy legyen elég idö elfoglalni mindent -
#217 azé 3 év bf2 után teljesen más játékstílust igényel a rengeteg új fjúcsör nna meg a sebzésrendszer nekem még mindíg nem világos mi mit mennyire tud sebezni meg a kis távirányítós izék is tudnak meglepetést okozni -
kenderzen #216 tömören szolva odabaszos 1gamma ,remélem lesz elég map mert sztem a kvékwarzot ott szarták el hogy tulkevés a map. -
#215 időben kapcsolsz azé mer nem agyonhájpolt mint a aratyi cod4 meg krájzisz attól még ... -
#214 jól nincsen kulcs...hogy rohadnának meg.. -
#213 Má jáccottam pár percet de a cod4 sehol nem ehhez képest mondjuk kár ezért a jövőbeli környezetért de a kvékvarzot is alázza rendesen -
#212 honnan tölresm a klienst? a fileplanet kurva lassu.. kulcs mé van -
#211 töltöm a bétát, kulcs megvan^^ tejjes mikor jön ki 2008 január?^^ työ-_o -
Paranoia #210 Nekem annyira nem tetszik.Érdekesen mozgonak a katonák:S Olyan hülye hangjuk van a fegyvereknek.Helihez még hozzá se jutottam...Teli van bugal.
Nyomogatnám a q betüt,h spottoljak,de nincs
A grafika szép,de a multiba nem hiszem,h ez kell,h legyen a mérvadó:SNem fogott meg a játék.
Majd a böf3.
-
#209 nemrossz a game...
de a nagy bf2-t nem hagyja le...de azért el fogok szorakozni a betaval, klánbol páran majd osszuk itt is a fejeseket, ill rc-kel gyakjuk majd az enemy-t :) -
Paranoia #208 jaj sry
ITT LEHET kérni még el nem fogy:) -
Paranoia #207 BÉTA
sima reg is jó hozzá -
haxoror #206 HAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!
És ahogy vigyorog!
És ahogy kinéz!
ÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!
-
#205 Lehet nemvolt elég víz keresztelésnél? -
#204 -
#203 igazából minden reggel jáccásiból apuci vizbe próbálja folytani a kisgecit -
#202 A VIZET MEG KELL INNI!!!!! -
#201 finoman ápolja -
#200 az jóttesz az arcbőrnek -
#199 most kedvet kaptam egy acélbetétes vásárlásához -
#198 fütyi= -
#197 tyű=tű -
#196 tyopik=topik-> tye=te -
#195 ??? -
#194 tye -
#193 Na kempeljük be ezt a tyopikot is, hogy a miénk legyen, ne valami kivül állóé. :D -
#192 Én mobilról nyomom xD -
#191 te csek szeretnéd ha 12"-osod lenne -
#190 12 colos monitoron -
#189 az is HD csak 640x480-ba -
#188 De az enyimé HD minőség -
#187 anderzen rakta be a #180-ba te meg 3-ra rá berakod ugyan aszt aszt asziszed te vagy a király bazmeg