2108
Hamachi-n való játékhoz 1.0.2.0-nél KORÁBBI(!) verziót tegyetek fel.
Ibrik magyarítását megtaláljátok ITT a honlapján.
Konzol előhívása -> #1456
-
#426 és ez még mind semmi de hogy még 10GB nagyiporeszt kell letölteni hogy telepíthessem nna akkor szakad meg a szívem -
#425 torrent a nyerő öcsi ez mindenki tudja -
#424 akkor avass be , miért lejárt lemez? -
timantes #423 ez a wanaizé már rég lejárt lemez... -
#422 az meg mi a franc? :D -
#421 Én ahonnan szoktam, még nem tették fel....
hol szeditek? wanaddoo-n?:D mer ott nincs -
#420 addigra mi már vigan nyomulunk, és csak a képeket dobáljuk ki :D -
#419 ha szerencsém van akkor mire a sok kiskecseg hazaér isiből és leterhelné a koaxot lecsordogál a nagyrésze -
#418 linket pls... vagy privibe -
#417 a nagyi xD -
n003 #416 hol? mi? ki? :DD -
#415 nna végre fent van "nálunk" is -
#414 Game Info
Publisher: THQ
Developer: Kaos Studios
Genre: Sci-Fi First-Person Shooter
Release Date: Feb 25, 2008 (more)
ESRB: TEEN
Game Information
Connectivity: Online
Number of Online Players: 32 Online -
#413 ano = igen -
#412 388 kommentemben van írva infó. Aki tud csehül, hajrá!
...
Multiplayer: ano (ez lehet nem, xD -
#411 roger that :) -
#410 Meghívó küldése átmenetileg letiltva, a meglévő meghívók természetesen nem vesznek el! -
#409 Bezzeg az Xbox tulajok kaptak demot. Igaz, hogy Pc-n meg volt béta teszt, de mikor pár napja ki akartam próbálni addigra azt írták valahol hogy lezárult. :( Én imádom az ETQW-t, arcadosabb pörgősebb mint a BF, viszont a legjobb taktikai FPS game idáig, sok több a taktikai lehetőség benne, mint a többi ilyen jellegű játékban. A quakes fizika pedig gondoskodik róla, hogy folyamatos legyen a zúzás, így megvan az igazi háborús hangulat, folyamatos fegyverropogás meg minden.
Úgy döntöttem, hogy adok egy warez esélyt a Frontlinesnak, ha jó akkor meg is veszem, de hogy ilyenből nem adnak ki demot ez vicc. -
#408 ja, csak ez kevésbé árkádos mint a quake :) -
#407 én se nem szeressem a kvékot de ez sokkal közelebb áll a bf-hez -
Piko888 #406 Srácokvalaki küldene egy linket a razoros crackhez. Köszi -
#405 Délután majd rakok be képeket meg infot :) amúgy én nem szeressem az ETQW :P -
#404 nálam még pályafüggő ez a game de ne hasonlítgassuk a cod4-hez mert nem egy kategória, ezidáig egyetlen konkurense van ha nem számíccsuk a régieket ez pedig a ETQW -
#403 Azt ne mond hogy neked ez bejön? csak nem azért mert a DC-sek csinálták -
#402 ne akarjad már hasonlítani a cod4-szarságot ehez mert kb olyan mint ha a barátokkösztöt hasonlítanád a jóbarátokhoz -
#401 A játéknak van Single része normális történet is van hozzá, az hogy lehet-e multizni vele még nem találtam infót. -
azriel #400 Lehet hogy nem akartak egy 2-3 GB-os demót kiadni, mert ki tudja? -
simonl #399 Igen igazad van, a lenti cikk is áradozik, hogy így, meg úgy szondázták a játékosokat, fórumokat.....ehhez képest egy nyomorult demot sem adtak ki.
Valszeg mindenki letölti, és ha tetszik megveszi...... -
#398 Azért egy PC demot kilökhettek volna, látatlanba megvenni nem fogom, de még a letöltésén is gondolkodom. -
#397 A zRazor1911 verzio megy online?? mert az AVENGAD verzio Nukeolták monjuk én sztem megdogom majd venni ha kijön max letöltöm... ha megy online valami verzio... -
Dzsabba #396 én is így tudom hogy lesz benne single mission!!
Hipróbáltam a beta online-t de szerintem a közelébe sem ért a cod4-nek (célzás,sebzés szerintem még elég kezdetleges) miközben már a csapból is az folyik hogy a cod elbujhat majd mögötte, nah de majd meglátjuk hogy sikerült a teljes verzió. -
simonl #395 Szia,
Olvasmányaim szerint lesz benne singli, nem is akármilyen....de olvasd el lentebb a 384 -es hozzászólásban belinkelt cikket.
Szerintem érdemes lesz megvásárolni...... -
Boroskóla #394 Látom sokan a BF2 höz hasonlítják,akkor ebben nincs is single rész, csak multizni lehet vele ? -
timantes #393 valaki tegye már fel külön a crackot -
#392 Most már tényleg kell vennem egy vinyót, nem nagyon lehet halogatni! -
#391 NFO szerint igen! -
#390 Ez 2 dvd-s ugye? -
#389 Frontlines Fuel Of War-Razor1911
ez már jóféle! -
#388 Egy kis infó
8 gb szabad hely kell...
-
#387 ÁÁÁ ez nem igaz... életbe.