Érkezik a szétdarabolódott üstökös

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mire beérkezik a légkörbe addigra el fog égni!!!figyeljétek meg!!!vagy mégsem?!
Biztos mellettünk fog elhaladni?!<#idiota>
Vagy csak nem akarnak tömegpánikot...
huje neked a keresztanyad. amugy mondtam mar hogy anyad megvolt az ejjel?😊
NEXUS6
Ugye? Szerintem is az, aki sok ember elött ilyeneket mond, de nem akartam ennyire direkbe fogalmazni!😉

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

Hülye.

Kara kánként folytatom tanításom.

kemenyen folyik a mnka az utopia planitian. a halalcsillag hamarosan elkeszul
nem is ustokos az. madarinfluenza bedobozolva.
NEXUS6
Nyugalom elvtársak, nem kell köcsögbe esni! Mert aki igazhitû, és az õsi magyar keresztény szittya hagyományok szerint elmonnya a hiszekegy magyarországban kezdetût, annak garantáltan semmi baja nem lesz, ovi mindenkit megvéd az övéi közül. (Hisz ezt is megígérte!)

😉))

Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs

hummm.....<#wow1><#banplz><#taps><#help><#wilting>
ZilogR
Az lesz majd a jó világ, ha a Földet éppen elkerülõ üstökösdarabokat speciálisan képzett csapatok tolják be a légkör irányába, hogy minél látványosabb szórakozást tudjanak produkálni az unatkozó emberiségnek!

-=ZR=-

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

Nem. Te vagy idegen, emberi alakban. Csak szarul jártál mivel egy primitív földön kívüli életforma része vagy.
tothzozo
Így jár aki unatkozik
<#nevetes2>

Tedd rá a kezed a forró tűzhelyre egy percre és egy órának tűnik. Legyél együtt egy csinos lánnyal egy óráig és egy percnek tűnik majd. Na ez a relativitás. Albert Einstein

khm.. hol is vannak a Hubble lencséi, amelyeket az objektum felé fordít? http://nicmosis.as.arizona.edu:8000/GRAPHIC_HST.GIF
koztudott teny hogy a mars sotet oldalan foldonkivuli bazis talalhato. el akarjak foglalni a foldet, es szetdaraboltak ezt az ustokost, nehogy becsapodjon a fõdbe, mert az ugye nekik se jo. nem kell nekik se egy elb*szott bolygo.
Mr Csé
jaj jön az üstökös

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

ez is csak azt bizonyítja, hogy semmi nem tart örökké
Biztosan a terroristák voltak!
tothzozo
Egen 😊
Szerintem az ufok (amik persze masiak), megunták
hogy az emberek hüLyeségeket gondolnak róluk!
És ez egy eltelerõ mûvelet a végsõ totális támadás elött!<#wilting>

Tedd rá a kezed a forró tűzhelyre egy percre és egy órának tűnik. Legyél együtt egy csinos lánnyal egy óráig és egy percnek tűnik majd. Na ez a relativitás. Albert Einstein

vagy csak a gonosz kis láthatatlan földönkívüliek kibányásztak belõle valamit.. vagy a földi kormányok folytatnak valamit titokban 😄
Egyszerû a magyarázat! LAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA volt az üstökös...