39
-
gabesz a pro #39 mire beérkezik a légkörbe addigra el fog égni!!!figyeljétek meg!!!vagy mégsem?! -
Venom1986 #35 Biztos mellettünk fog elhaladni?!
Vagy csak nem akarnak tömegpánikot... -
Giorgiooo #32 huje neked a keresztanyad. amugy mondtam mar hogy anyad megvolt az ejjel?:) -
#31 Ugye? Szerintem is az, aki sok ember elött ilyeneket mond, de nem akartam ennyire direkbe fogalmazni!;) -
Epikurosz #30 Hülye. -
Giorgiooo #29 kemenyen folyik a mnka az utopia planitian. a halalcsillag hamarosan elkeszul
-
Giorgiooo #28 nem is ustokos az. madarinfluenza bedobozolva. -
#27 Nyugalom elvtársak, nem kell köcsögbe esni! Mert aki igazhitű, és az ősi magyar keresztény szittya hagyományok szerint elmonnya a hiszekegy magyarországban kezdetűt, annak garantáltan semmi baja nem lesz, ovi mindenkit megvéd az övéi közül. (Hisz ezt is megígérte!)
;))) -
KisDzso #26 hummm..... -
#25 Az lesz majd a jó világ, ha a Földet éppen elkerülő üstökösdarabokat speciálisan képzett csapatok tolják be a légkör irányába, hogy minél látványosabb szórakozást tudjanak produkálni az unatkozó emberiségnek!
-=ZR=- -
Doubler #24 Nem. Te vagy idegen, emberi alakban. Csak szarul jártál mivel egy primitív földön kívüli életforma része vagy. -
#23 Így jár aki unatkozik
-
wiraqocha #13 khm.. hol is vannak a Hubble lencséi, amelyeket az objektum felé fordít? http://nicmosis.as.arizona.edu:8000/GRAPHIC_HST.GIF -
Giorgiooo #7 koztudott teny hogy a mars sotet oldalan foldonkivuli bazis talalhato. el akarjak foglalni a foldet, es szetdaraboltak ezt az ustokost, nehogy becsapodjon a fődbe, mert az ugye nekik se jo. nem kell nekik se egy elb*szott bolygo. -
#6 jaj jön az üstökös -
sale #5 ez is csak azt bizonyítja, hogy semmi nem tart örökké -
ForestGoku #4 Biztosan a terroristák voltak! -
#3 Egen :)
Szerintem az ufok (amik persze masiak), megunták
hogy az emberek hüLyeségeket gondolnak róluk!
És ez egy eltelerő művelet a végső totális támadás elött! -
Szefmester #2 vagy csak a gonosz kis láthatatlan földönkívüliek kibányásztak belőle valamit.. vagy a földi kormányok folytatnak valamit titokban :D -
ogreg #1 Egyszerű a magyarázat! LAZAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA volt az üstökös...