Maelstorm - csak egy gyõzhet!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bazeg döbbenetes ez a xenofóbia :)
Le a fajgyûlölettel! (Kivétel a szúnyogokat)
Le az olyan mondatokkal, hogy "UFO-k haza!" (kivétel ET, aki húzzon a picsába)
uff
Le a fajgyûlölettel! (Kivétel a szúnyogokat)
Le az olyan mondatokkal, hogy "UFO-k haza!" (kivétel ET, aki húzzon a picsába)
uff
Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.
A készítõk biztos díjazzák majd, hogy neked már meg is van az õ õsszel megjelenõ játékuk. Jó, hogy megadtad a neved, és így majd könnyebben megtalálhatnak, és tanácsokat kérhetnek tõled, hogy valóban pont olyan legyen a játék, amilyen nálad...
This message has been ROT-13 encrypted twice for higher security. A bus station is where a bus stops, a train station is where a train stops. On my desk I have a work station...
SZERINTEM JÓ JÁTÉK NEKEM MEG IS VAN
Ó.
Akkor mért tanulmányoznak minket
Akkor mért tanulmányoznak minket
s.w.i.n.e mondern környezetben.<#falbav>#falbav>
Nameg némi újítással.<#smile>#smile>
Megjegyzem én nem szeretem az ilyen jövöben lévõ játékokat. Szerintem a Sim City 4+ San Adreas+ Most Wanted lenne a kir játék nem???<#awink>#awink><#nyes>#nyes>
Nameg némi újítással.<#smile>#smile>
Megjegyzem én nem szeretem az ilyen jövöben lévõ játékokat. Szerintem a Sim City 4+ San Adreas+ Most Wanted lenne a kir játék nem???<#awink>#awink><#nyes>#nyes>
Mert õk az idegenek! És mert tetszik nekik a bolygónk, látják benne azt a szépséget, amit mi nem. De ha van értelmes élet a Földön kívül, akkor az direkt nem fog minket megkeresni! :P
De az idegenek mért mindig akarják kiírtani a FÖLDET?!
Szerintem eljönnének az alijenek húznának is arrébb, mondván, ezt a bolygót már eléggé szét*aszták! Keresünk másikat!
Egyébként nem mindegy mi a történet? :P Stratégiai, az stratégiai! Csak jó legyen... Egyedül a Starcraft-nak ért valamit a története (no meg az Emperor - Battle for Dune-nek, de hát az könyvre épült! :P)
Egyébként nem mindegy mi a történet? :P Stratégiai, az stratégiai! Csak jó legyen... Egyedül a Starcraft-nak ért valamit a története (no meg az Emperor - Battle for Dune-nek, de hát az könyvre épült! :P)
nem fogják mert van rá vevõ <#violent>#violent><#violent>#violent><#violent>#violent>
tiszta Dark Reign. Nyomulás a vízért
<#alien>#alien>
<#alien>#alien>
már megint jönnek a szerencsétlen alienek.. mikor unják már meg a föld leigázását?
1X végre mi lehetnénk az agresszorok az idegeneknél... nem is lenne egy nagyon vad ötlet..
1X végre mi lehetnénk az agresszorok az idegeneknél... nem is lenne egy nagyon vad ötlet..
Igyál rá még 6-ot és fogd rá a nyuszira...<#nyes>#nyes>
Tegnap este megittam 6 üveg Borsodi mannát; most kicsit ég a gyomrom....<#vigyor>#vigyor>
Az élet a legjobb méreg...
Kicsit kaotikus ez nekem... Jó színes! :P
A történet nem rossz, bár nem is túl jó! Ha nem visznek bele valami naon eredeti ötletet, akkor felejtõs a dolog. Jó sok ilyet láttunk már, de a pusztítsuk el a másikat és gyûjtsük a mannát már láttunk 10 évvel ezelõtt is: c&c.
A történet nem rossz, bár nem is túl jó! Ha nem visznek bele valami naon eredeti ötletet, akkor felejtõs a dolog. Jó sok ilyet láttunk már, de a pusztítsuk el a másikat és gyûjtsük a mannát már láttunk 10 évvel ezelõtt is: c&c.