8
Miskolci Egyetem - Műszaki Földtudományi Kar
-
#8 Azért kérdezem, mert szüleim azt mondják, bányászat már ne nagyon van Mo-on, nem érdemes ezt választani.
Mellesleg még a környezetmérnök szak is listán van. Azzal könnyebb elhelyezkedni? -
#7 Műszaki Földtudományi alapszakon van valaki? El lehet helyezkedni vele? Bánya és geotechnika érdekelne elsősorban, de bármelyik szakirány érdekel. Írjatok légyszives, lehet még módosítok. :D -
#6 ismerem azt a lakást, akkor se mennék bele ha fizetnél érte !!! úgyhogy gondoljátok meg! -
makfer #5 Miskolc Ruzsin körúton, egyetem közelében 1+2 fél szóbás berendezett lakás 4-5 egyetemistának kiadó.
Havi 18.000-20.000ft/fő rezsivel 1 hó kaukciót kérek.
tel: 06-70-311-64-70, 06-46-591-380
-
makfer #4 Miskolc -
okolonia #3 Jó Szerencsét!
Ezennel meghívok mindenkit a dec. 6-án tartandó Nagy Albert Tiszteletadó Szakestélyre!
Az érdeklődők a 0670-775-2681-es számon tudhatnak meg többet.
Takács Máté
a. Amennyit én beszélek, akár Bölcsész is lehetnék -
#2 Hello!
én szintén bányász, de nekem még odébb vannak ezek a tárgyak
esetleg itt találhatsz olyat aki tud segíteni
Műszaki Földtudományi kar hallgatóinak információs oldala -
FairCO #1 hali emberek.
elsődsorban azért nyitottam ezt a topicot, hogy segítségre leljek feladatmegoldás ügyében. keresek olyan vkit, aki záros határidőn belül vállalná feladatok megoldását, vmilyen anyagi juttatások fejében a következő tárgyakból: bányaműveléstan , gépek üzemtana.
ha akadna jalantkező (lehetőleg miskolci) aki vállalná (hozzáértőknek nem sok időt venne igénybe, de nekem levelezőn sajnos most nem futja rá.. :( ), az írjon az [email protected] címre. thx előre is.
másodsorban pedig minden sorstárs aki megfordult ezen a szakirányon, megoszthatja véleményét/óhajait/sóhajait, stb... :)
pá