59
Megjelent!
-
#19 Próbáld meg bombázni a készítőket hogy legközelebb legyen Lada VFTS is a Nissanok meg Toyoták mellett :) -
#18 persze, Tokióban nem, de mondjuk ha nem Tokyo lenne a neve, akkor Lada jó ötlet lenne bele, VFTS:) -
#17 jah, még a legjobb tuning sztem GT-sorozatban van (teljesitmenytuning is!), a NFS-es optikai fos-matricazos sz*r egy jo nagy parasztvakitas; rapper kis köcsi, amerikai feka-imado, (2 fast and 2furios), nitro-s kis b*znyak köcsiknek valo... nah, ez jol esett! :-P -
#16 Összességében abszolút igazad van, de ne pont egy japán játéktól várjuk, hogy ne japán autók legyenek benne. Mondjuk az Alfának én is marhára örülök, kíváncsi leszek, hogy mit tesznek bele, driftről lévén szó, szerintem inkább valami régebbi modell kerülhet bele, mert a mostaniak nagy része fronthajtásos, esetleg szóba jöhet még valamelyik újabb, Q4 hajtással szerelt verzió, bár azok meg dögnehezek... mindegy, majd meglátjuk, a lényeg, hogy lesz benne digó verda. :)))))
Picit félek ettől a drifttől, ugyanis a játék előző része, a Tokyo Xtreme Racer 3 alapjába véve jó játék volt, csak a fizikája volt érdekes, főleg a felfüggesztéssel kapcsolatos dolgok, azoknak pedig most jóval nagyobb szerep jut, mint az autópályás száguldáskor... -
#15 jah, GT-ben is lehet picit drift; de az is inkabb a kanyar elötti befekezest reszesiti elönyben...az NFS-es drift+NFS ugy szar ahogy van(kiveve a régi részek; a HotP.2 még jo, többi sz*r...) -
#14 Még 1et is értenék de ha már Tokyoban játszódik akkor mi legyen benne? Lada? :D
De felüdülés számomra az Alfa Romeo :) (japánok imádják egyébként is az Alfa designe-t) -
#13 miért rakják minden játékba ugyanazokat az unalmas autókat? skyline, lancer, jó autók, csak már kicsit uncsik, már meg se tudom számolni hány játékban vannak benne ugyanezek a tuningmániás autók, valami újat mutassanak plz.
egyébként az ötlet drift jó, de ne az NFS mintájára csinálják! -
#12 Még jó hogy értessz hozzá lol..... -
#11 Sebaj, én meg a pc-s sz*rokban, de hát ez kit érdekel? ;-) -
#10 sorry, de nem vagyok otthon a konzolos sz*rokban. -
Ezt be fogom szerezni, a Tokyo Xtreme Racer 2 és a 3 is tetszett (főleg a három, azt kifejezetten élveztem), remélem ez is lesz legalább olyan jó. :-) -
#8 írd be keresőbe hogy GT4 meg DRIFT VIDEO és ámulj. Nem gyenge. -
#7 Ja + ott van a Kaido racer abban is drift ezerrel!!!! -
#6 " Versenyzés licenszelt autókkal .....Alfa Romeo" ohh
Na akkor ránézek majd én is! :)) -
#5 Hülyeségeket ne írkáljunk már, a GT3, GT4-ben is lehet keményen driftelni, de ott a Drift Racer és a Ridge Racer, ami a driftelésről szól, vagy a D1 Professional Drift Grand Prix Series.
És még amikről nem tudok... -
#4 hát mondjuk az is igaz. de PS2-re amúgysem volt eddig semmilyen játék amiben lehetne driftelgetni, kivéve a need for speed undergroundot, ami ilyen szempontból elég szánalmas... meg amúgyis :| -
#3 legalább írt valaki valamit... -
#2 well, Live for Speednél nincs jobb driftes game. jaés konzol? bahh -.- -
#1 Tokyo Xtreme Racer DRIFT
Kiadó: Crave, Fejlesztő: Genki
Platform: PS2, Típus: Autóverseny
A Tokyo Extreme Racer legújabb része, benne licenszelt és tuningolható autókkal, na meg a valóságból mintázott pályákkal.
A konzolos videójátékok készítésében vezető szerepet betöltő Crave Entertainment a napokban jelentette be legújabb játékát amely az utcai autóversenyek világába kalauzolja el a játékosokat.
A Tokyo Xtreme Racer Drift a PlayStation 2 tulajdonosoknak fog majd örömet okozni. A megjelenése valamikor az év elején várható. Az alábbi típusokkal találkozhatunk a programban: Nissan, Toyota, Subaru, Audi, Alfa Romeo, Mini, Volkswagen, stb. Ezeket pedig a valóságban is létező Japán utakon tehetjük próbára. Helyszínként szolgál majd Iroha, Haruna, Rokko, Hakone és ezek környéke.
Jellemzők:
- Versenyzés licenszelt autókkal (Nissan, Toyota, Mitsubishi, Subaru, Audi, Alfa Romeo, Mini, Volkswagen, stb.)
- Testreszabható járművek,
- A "drift" vezetési stílus elsajátításának lehetősége,
- Versenyzés a festői szépségű Japán környezetben,
- Versenyzés hivatalos nappali és illegális éjszakai futamokon,
- Változó időjárás,
- Többjátékos funkció.
IGN
Képek: ( nem így néz ki nálam a TV-n, itt ratyi a minőség)
TV-n jobb
Itt le lehet tölteni torrentről az USA verziót.