Loituma
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Tök alsóban volt egy ilyesmi párbeszéd ^^
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
• Nem a zsemle kicsi, a pofátok nagy! • • Muszáj csak azért menni, mert van merre? •
la lick taree ree lan tits tan doo.
La leepeetapeeda laa roop padee roopeeran kooreegan cook kay-ya keereekangoo.
Ah rap tsup tsa! Ya reebeedabeedee larabarits taun tee laa day lan do!
Abareepataa paree paree pareebee reebeereebeereess tan day lan do!
Yabareelass day la day la do ayaba daba daba dooba dooba doob ya boob
Paris dan day las day lan do badaca daca daca doo doo day aa do!
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Jó szórakozást! <#vigyor2>#vigyor2>
[/spam]™
[/spam]™
[/spam]™
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
Esetleg valaki egy magyar fordítást tudna generálni az angol szövegbõl? (valahol az elõs 2 oldalon láttam)
Keresgéltem a neten vajon ki az a szép vöröshajú néni 😉 de sajna nem leltem. Rajonganék pedig <#szeret>#szeret>
Nagyon addiktív! 😊
és még csak most vettem észre...<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
😄DD
Pszt.
Kollégák, az original MP3 link döglött. Vki meg tudja mondani, honnan lehet mégis leszedni?
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
Nagyon vad!!!!!
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)