73
Screnshoot-ban küldétek a hibákat
-
#73 Kicsit felélesztem a topikot, hátha :)
Most lőttem, mafia3. Amikor a 2K gamesnél megalkotják a tökéletes random NPC generátort.
-
#72 -
#71 Halott topicnak a csók
Nem tudtam, hogy a vukik is rendelkeznek erő fojtással -
Ry0K3N #70 És még a maradék, sorry a triplapostért.
-
Ry0K3N #69 Vol 2. (nem tudom mennyi képet enged betenni 1 postba a fórum ezért volt előzőben ennyi)
-
Ry0K3N #68 Nos kedveskedek egy kis csokorral.
-
csgj #67 ja a max payne-ben én is láttam olyat, csak nem az én gépemen, és az azért volt mert örökélet kód volt rajta.. akiknél láttam ezt, még így se bírták kijátszani...pont emiatt a leesés miatt...LOL -
#66 :-P nah, ezek jo kis bug-ok! :-P GTA-kban mindig van jopár hiba... :-) Amugy anno a MAx Payne1-ben (nem minden configon jött elö a problem; azt hiszem egy TNT2-es kb.500 Mhz-s Celeronon tapasztaltam 1X - az elsö nightmare-es palyanal): ugy jartam, h. kiestem a palyarol, és orak hosszan futhattam a fekete semmiben... -
#65 akkor ez?:) megérkeztem!:D
-
#64 itt csak BUG.-os képek a téma? Ennyi erövel at lehetne nevezni a topic-ot grafikai bug-okra...nem hinnem h. a graf. bug-ok az igazi bug-ok; max. viccesek; de ami igazi gányaság+ritkabb dolog, azok a gém-menet bei bug-ok (azok nem ilyen latvanyosak, mint a screenshot-ok+csak elmeselni lehet öket az igaz; meg az hiszi el aki akarja - de én az engine hibait+jatekmeneti hibakat tekintem igazi bug-nak...) pl. mikor a driver2-ben kiesel a palyarol, stb... :-P -
GTA:San Andreas
Nem a kormányt fogja. -
#62 "magy"
megy? -
#61 "küldjtek"
+é
Bagoly mondja.. :DDDDD -
#60 Screenshot-ban küldjtek a hibákat
+e -o +j
de amúgy jó topic :) vicces :)
(az 1. hozzászólás jó, akkor mér nem magy a cím is :P) -
csgj #59 ok, nem baj -
#58 per.pill. nincs más játék fent!:D -
csgj #57 hihetetlen, hogy ennyi bug van a gta részekben... de azért lehetne vmi más gammából is feltenni bugképeket -
#56 Eddigi legkülönösebb bug :DDD -
#55 A Bombák a hátulján is ottmaradnak, ha megy a kocsi közben :))
Ez meg elvileg meghalt, csak függölegesen fexik:)
-
#54 htx =) -
#53 Ja ez elég idegesítő! Mikor U1ezni akarok le kell törölni a MW-t! Azt ugyanez visszafele! -
#52 nagyobban nemtudnád berakni a képet? vagy csak linkele vagy vmi mert igy nm igazán látszik. -
lord nihilus #51 Ja, télleg van elsősorban egy idegesítő bug a NFS:MW-ban még a feltelepítés előtt(!). Hiszen ha fenn van az Underground 1(amivel bátyám jáccik) akkor kiírja hogy már fel van telepítve (csak az az Underground). Mondhatom király...:(( -
DJviolin #50 -
#49 Nesze: szkrínsotban bug:
-
#48 Ilyen van SA-ban is. -
GTA:VC
:) -
#46 GTA SA / parkolóház / földszint
az első emeleten lévő motor árnyéka látszik a falon,plafonon!
parkolóház / első emelet
íme a motor ami árnyékot vet a földszinti falra,plafonra az elsőről!:D
-
#45 Biztos olvasta Douglas Adams: Az Élet, a Világmindenség, meg Minden c. regényét :)
Úgy tudsz repülni ugyanis, hogy földre veted magad. Ez eddig még menni is szokott. A vicces a második rész, miszerint el kell vétened a földet. Ez nem is olyan könnyű, ráadásul ha nem sikerül, csúnyán megütöd magad. -
#44 -
OPM #43 :DDd -
#42 Az új lebegő hajó, amely víz nélkül is tud levegőben úszni :) -
#41 az egy kiskutya -
#40 fude hülye vagy xD -
#39 Oahu szigeten -
#38 ENNÉL kissebbet ? Where u Live ? -
#37 felkúrta a gammát vagy a brightnesst, csak attól van -
#36 semmi különös, csupán bebaszódot egy rakéta .o. -
#35 valóban.... deaz női arc -
#34 Tényleg!! :DDD