8
-
combat #8 Meg a kábelek mellett elviszik a vasúti lámbákból az aksikat, majd a lámpákat, a jelzőtáblákat a tartóoszlopokkal együtt, a szerelőaknák tetejét, távhővezeték kőgyapot szigeteléséről az alumíniumborítást, stb... Szóval csak ami mozdítható.
Fura, mert nem messze innen az erdőszélen van két éve egy valszeg lopott, majd kibelezett autó, az nem kell senkinek... Pedig ingyen elvihető. -
#7 Némelyik magasfeszültségű távvezetéket csak azért tartanak feszültség alatt, hogy a cigányok ne lopják el.De néha ez sem tartja vissza őket, szal ha ott hal meg az oszlop alatt akkor én nem fogom sajnálni, köszönje magának. -
#6 Nem igazan lepodtem meg azon amikor a "roma" telep kozepen egy Szinesfem felvasarlo boltot lattam meg. (Szerencs u.) -
Komolytalan #5 A rasszizmus előítélet. Az meg tapasztalat hogy a cigányok lopnak mindent ami fém, pláne színesfém. -
exxile #4 Ez nem rasszizmus. Szamomra a ciganyok nem borszinuk miatt azok. Aki -tobbek kozott peldaul- kabelt lop, az egy budos tetves cigany! Tok mind1, milyen a bore szine. Ezek nem "romak", az egy teljesen mas kategoria. -
aaaaa #3 "Kicsit rasszista az előző megnyilvánulás."
Már ne haragudj, de mi ebben a rasszista ???
Igenis sok kábeltolvaj cigány van , ha tetszik ha nem. Ha azt mondod nincs, akkor is van. Az átvevőhelyek meg szintén bűnösek, teljesen jó a meglátás. Ha nem vennék át a lopott kábeleket, nem lopnának annyit.
Nem értem miért kell egyből rasszizmust kiabálni mindenre ??? -
Xantia #2 Kicsit rasszista az előző megnyilvánulás.
Másrészt mostanság már nem lopnak annyit, jellemzően a kidobott háztartártási gépeket dolgozzák fel. Jelentősen szennyezve a légkört. -
szombi #1 A kábelt általában cigányok égetik, merthogy ők lopják el, és ők értékesítik.
Nekik akarnak ilyen gépet adni?
Lánghegesztőre és feszítővasra is adnak nekik pénzt?