Fire Department 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Az okos mindig hülyéskedik, a hülye mindig okoskodik.\" Legkönyebben úgy valósíthatod meg álmaidat, ha felébredsz!
e-mail: [email protected]
Valaki legyen olyan jó és tegye fel újra a Crackfix-et!
-------------------------------
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
---------------------------
Windows ME, 2000 Professional Service Pack 2, XP Professional, or XP Home operating system
Intel Pentium IV (or compatible) CPU running at 1500Mhz or higher
64MB DirectX 9 compatible video card (Geforce4Ti or better, ATI Radeon 8500 or better)
256MB of RAM
DirectX compatible sound card
1.5 Gb of HD space
OPTIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
---------------------------
Windows ME, 2000 Professional Service Pack 2, XP Professional, or XP Home operating system
Intel Pentium IV (or compatible) CPU running at 2500Mhz or higher
128MB+ DirectX 9 compatible video card (GeforceFX or better, ATI Radeon 9800 or better)
512MB of RAM
DirectX compatible sound card
1.5 Gb of HD space
gépigányt nem tud valaki mondani mert sehol nem találtam😞
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Amit letölthettek honlapomról..
Jó szórakozást kivánok hozzá.
www.guillotine.atw.hu
Azt szeretném kérdezni , hogy ukrajnába amikor a nukleáris erömüben kell a küldetést végrehajtani akkor kapok olyat , hogy ell kénne oltani a reaktort ill kigyulad a komplexum távolabi része de oda sehogy sem tudok átmenni valaki tudna segiteni.És még azt szeretném tudni a magyarositás hogy áll?Köszi.
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
Nekem is az a bajom, hogy kilép a game és az elmentett állásokat sem tudja visszatölteni. Magyarítást mikor lehet elérni? Tisztelet a fordítónak!
Valaki feltenné valahova a Crack-et?
Köszönöm!<#integet2>#integet2>
De azert oruljunk hogy legalabb igyis megy 😊
~ Unpack, burn or mount
~ Install the game
~ Copy the crack from the ViTALiTY folder on CD1
~ Play with fire