Fire Department 3

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hello szokott itt lenni valaki mostanában a fórumon????

Többjátékos módba hogyan lehet szervereket elérni?
Honnan lehet letölteni a játékot?
Fillmore Dude
A Fire Captain 3 és a Fire Department 3 miben különbözik? Ugyanaz a játék egyáltalán?

Hello az elsõ német küldetésnél vagyok és eloltom a tüzet a helikopter hangárról stb... és minden tüzet ami csak van de nem ad új feladatot.Amugy a game a pcguruban volt és nme tudom mi lehet a baja valaki megmondaná a megoldást erre.köszi

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

koppim
Nem tudsz azonnal erõsítést hívni. A poroltós kocsit csak akkor hívhatod ha már kivontatták a repülõt a hangárból.

Gyr
Hali all!!! Legyen szives küldje el valaki a crackfix-et, nagyon fontos!!! e-mail:[email protected] vagy vegyetek fel msn-re: [email protected] NAGYON KÖSZI ELÕRE IS!!!

\"Az okos mindig hülyéskedik, a hülye mindig okoskodik.\" Legkönyebben úgy valósíthatod meg álmaidat, ha felébredsz!

Az elsõ pályán nem tudok erõsítést hívni. Hiába kattintok az egység jelére nem jönnek. A gyakorlást megcsináltam és ott sikerült. Ha valaki tudja hogy milyen javítás kell írjon.
e-mail: [email protected]

sziasztok!eredeti Fire Department 3 PC játékomat elcserélném az Emergency 4,vagy Emergency 4 Deluxe változatának akár írott változatára is.kérlek segítsetek,mert nekem otthon nincs netem,és nemtudom letölteni!
Köszi szépen!
Tessék itt van ujra a crackfix.

Sziasztok!
Valaki legyen olyan jó és tegye fel újra a Crackfix-et!
Sheffield
Hello!

Valaki küldje át nekem ezt a CrackFiX-et ide:

[email protected]

Elõre is THX!

<#eljen><#eljen><#eljen>Koszonjuk a forditast mindenki neveben igaz sracok? <#eljen><#eljen><#eljen>

II. Minimum system requirements
-------------------------------

MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
---------------------------
Windows ME, 2000 Professional Service Pack 2, XP Professional, or XP Home operating system
Intel Pentium IV (or compatible) CPU running at 1500Mhz or higher

64MB DirectX 9 compatible video card (Geforce4Ti or better, ATI Radeon 8500 or better)
256MB of RAM
DirectX compatible sound card
1.5 Gb of HD space

OPTIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
---------------------------
Windows ME, 2000 Professional Service Pack 2, XP Professional, or XP Home operating system
Intel Pentium IV (or compatible) CPU running at 2500Mhz or higher
128MB+ DirectX 9 compatible video card (GeforceFX or better, ATI Radeon 9800 or better)
512MB of RAM
DirectX compatible sound card
1.5 Gb of HD space

akyyy
huh, érdekes kis játék, lehet megszerzem😊

gépigányt nem tud valaki mondani mert sehol nem találtam😞

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Guillotine
A program magyarításával 100%-ban elkészültem.
Amit letölthettek honlapomról..
Jó szórakozást kivánok hozzá.

www.guillotine.atw.hu

Sziasztok

Azt szeretném kérdezni , hogy ukrajnába amikor a nukleáris erömüben kell a küldetést végrehajtani akkor kapok olyat , hogy ell kénne oltani a reaktort ill kigyulad a komplexum távolabi része de oda sehogy sem tudok átmenni valaki tudna segiteni.És még azt szeretném tudni a magyarositás hogy áll?Köszi.
Humesz
Volt vkinek olyan, hogy egy elmentett állás betöltése után nem mozdult a kamera?
hm, ltáom gyk single coopba..., hát nemtom, szvsz ennek a gamenek coopban nemsok teteje van más multi meg nem is illene hozzá 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

az is van benne? 😄DD

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Guillotine
Ott a multiplayer játék.

www.guillotine.atw.hu

akkor ezzel vége is a gamenek? kár 😞

Guillotine
Igen.

www.guillotine.atw.hu

hmmm, amerikában csak egy küldetés van?

Humesz
Hi! Ez az a crack, ami a cd-n is fent van ugye? Tehát a Vitality crack!?
Guillotine
Megközelítõleg 60%-nél járok.

www.guillotine.atw.hu

Humesz
Bocs nem szóltam, csak nem tûnt fel hogy k*cs*g rapid-os
Humesz
Hi! A Crackfix-et feltenné vki mégegyszer, mert nem lehet leszedni! Köszi!
Nekem is az a bajom, hogy kilép a game és az elmentett állásokat sem tudja visszatölteni. Magyarítást mikor lehet elérni? Tisztelet a fordítónak!
A 2. reszt nincs kedved leforditani?

Guillotine hogy allsz a forditassal?

PLackó
<#worship>

Guillotine
Egy kis ízelitõ a magyarításból.
Néhol még találhattok angol szöveget.

www.guillotine.atw.hu

13 küldetés van a játékban. De apropó ha már itt vagy te mit csináltál az utolsó német küldetésen mikor ki kellett menteni a sportközpontból az embereket de én csak kettõt találtam a keleti részén az épületnek és meg is mentettem õket de nem teljesítettem a küldetést.
Valaki vegigvitte mar? Hany kuldetes van? USA:Three Mile Island ez lene az utolso?

nesto
köszi, igaz nem innen szedtem le de tényleg megoldotta a problémát

Köszönöm szépen livin!
*gém , sorry
Hi nekem az volna a kérdésem ha eljutott már vki addig, h kivezénylik az erdõtûzhöz és az egyik küldetés az hogy mentsem ki a civileket a sportkomplexumból de én csak kettõt találtam az épület keleti részén és ha azt a kettõt kimentem akkor sem teljesítem a küldetést lehet h nem találtam meg még valahol Civileket pedig az egész épületet átkutattam. A segítséget elõre is köszi. Amúgy a gép eredeti lehet h hibás?
Hello!

Valaki feltenné valahova a Crack-et?

Köszönöm!<#integet2>
<#vigyor2>

Sajna nekemis ugyenez a gondom hogy minden kuldi utan hibaval leall. 😞
De azert oruljunk hogy legalabb igyis megy 😊

PLackó
ismét<#eljen><#eljen>

Guillotine
A program magyarítását elkezdtem.

www.guillotine.atw.hu

PLackó