77
Fire Department 3
-
Ryanxx18 #77 Hello szokott itt lenni valaki mostanában a fórumon???? -
roland987654321 #76 Többjátékos módba hogyan lehet szervereket elérni? -
roland987654321 #75 Honnan lehet letölteni a játékot?
-
#74 A Fire Captain 3 és a Fire Department 3 miben különbözik? Ugyanaz a játék egyáltalán? -
Szpecnyaz #73 Hello az első német küldetésnél vagyok és eloltom a tüzet a helikopter hangárról stb... és minden tüzet ami csak van de nem ad új feladatot.Amugy a game a pcguruban volt és nme tudom mi lehet a baja valaki megmondaná a megoldást erre.köszi -
#72 Nem tudsz azonnal erősítést hívni. A poroltós kocsit csak akkor hívhatod ha már kivontatták a repülőt a hangárból. -
#71 Hali all!!! Legyen szives küldje el valaki a crackfix-et, nagyon fontos!!! e-mail:[email protected] vagy vegyetek fel msn-re: [email protected] NAGYON KÖSZI ELŐRE IS!!! -
richard092 #70 Az első pályán nem tudok erősítést hívni. Hiába kattintok az egység jelére nem jönnek. A gyakorlást megcsináltam és ott sikerült. Ha valaki tudja hogy milyen javítás kell írjon.
e-mail: [email protected]
-
krisz171 #69 sziasztok!eredeti Fire Department 3 PC játékomat elcserélném az Emergency 4,vagy Emergency 4 Deluxe változatának akár írott változatára is.kérlek segítsetek,mert nekem otthon nincs netem,és nemtudom letölteni! -
maverick2000 #68 Köszi szépen! -
livin #67 Tessék itt van ujra a crackfix. -
livin #66 CrackFIX -
maverick2000 #65 Sziasztok!
Valaki legyen olyan jó és tegye fel újra a Crackfix-et! -
#64 Hello!
Valaki küldje át nekem ezt a CrackFiX-et ide:
[email protected]
Előre is THX! -
livin #63 Koszonjuk a forditast mindenki neveben igaz sracok? -
livin #62 II. Minimum system requirements
-------------------------------
MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
---------------------------
Windows ME, 2000 Professional Service Pack 2, XP Professional, or XP Home operating system
Intel Pentium IV (or compatible) CPU running at 1500Mhz or higher
64MB DirectX 9 compatible video card (Geforce4Ti or better, ATI Radeon 8500 or better)
256MB of RAM
DirectX compatible sound card
1.5 Gb of HD space
OPTIMUM SYSTEM REQUIREMENTS
---------------------------
Windows ME, 2000 Professional Service Pack 2, XP Professional, or XP Home operating system
Intel Pentium IV (or compatible) CPU running at 2500Mhz or higher
128MB+ DirectX 9 compatible video card (GeforceFX or better, ATI Radeon 9800 or better)
512MB of RAM
DirectX compatible sound card
1.5 Gb of HD space
-
#61 huh, érdekes kis játék, lehet megszerzem:)
gépigányt nem tud valaki mondani mert sehol nem találtam:( -
#60 A program magyarításával 100%-ban elkészültem.
Amit letölthettek honlapomról..
Jó szórakozást kivánok hozzá. -
mixk #59 Sziasztok
Azt szeretném kérdezni , hogy ukrajnába amikor a nukleáris erömüben kell a küldetést végrehajtani akkor kapok olyat , hogy ell kénne oltani a reaktort ill kigyulad a komplexum távolabi része de oda sehogy sem tudok átmenni valaki tudna segiteni.És még azt szeretném tudni a magyarositás hogy áll?Köszi. -
#58 Volt vkinek olyan, hogy egy elmentett állás betöltése után nem mozdult a kamera? -
Thanatos #57 hm, ltáom gyk single coopba..., hát nemtom, szvsz ennek a gamenek coopban nemsok teteje van más multi meg nem is illene hozzá :P -
Thanatos #56 az is van benne? :DDD -
#55 Ott a multiplayer játék. -
Thanatos #54 akkor ezzel vége is a gamenek? kár :( -
#53 Igen. -
Thanatos #52 hmmm, amerikában csak egy küldetés van? -
#51 Hi! Ez az a crack, ami a cd-n is fent van ugye? Tehát a Vitality crack!? -
#50 Megközelítőleg 60%-nél járok. -
#49 Bocs nem szóltam, csak nem tűnt fel hogy k*cs*g rapid-os -
#48 Hi! A Crackfix-et feltenné vki mégegyszer, mert nem lehet leszedni! Köszi!
Nekem is az a bajom, hogy kilép a game és az elmentett állásokat sem tudja visszatölteni. Magyarítást mikor lehet elérni? Tisztelet a fordítónak! -
livin #47 A 2. reszt nincs kedved leforditani? -
livin #46 Guillotine hogy allsz a forditassal? -
livin #45 LasVegasBonusMissio -
#44 -
#43 Egy kis ízelitő a magyarításból.
Néhol még találhattok angol szöveget.
-
Viktor01 #42 13 küldetés van a játékban. De apropó ha már itt vagy te mit csináltál az utolsó német küldetésen mikor ki kellett menteni a sportközpontból az embereket de én csak kettőt találtam a keleti részén az épületnek és meg is mentettem őket de nem teljesítettem a küldetést. -
livin #41 Valaki vegigvitte mar? Hany kuldetes van? USA:Three Mile Island ez lene az utolso? -
#40 köszi, igaz nem innen szedtem le de tényleg megoldotta a problémát -
livin #39 CrackFiX Ez talan orvosolja a küldetések utánni kiépést. -
johnny75 #38 Köszönöm szépen livin!