Eragon - a sárkány útja: könyv, film, játék
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha van kiegészítõje az Eragonnak akkor légyszi írjátok le azt is hogy honnan lehet letölteni
hello
van az eragonnak kiegészítõje?
van az eragonnak kiegészítõje?
A játék egy szerûen szuper még demo ban is!
<#worship>#worship><#eljen>#eljen>
<#worship>#worship><#eljen>#eljen>
gfd
hopp nem is gondoltam volna, hogy lesz belõle film, meg játék is! kircsi! Feist féle Pugról is lehetne film vmikor :)
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
hát, a játék nem vmi nagy szám :S
Miért, az "örökség"-bõl tök jó drow elfes horrort lehetne csinálni, ha NEM tennének bele túl sok csatát és hullát
Akkor a történet koppintás. :D
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Au. Salvatoret inkabb en is hagynam. Bar egy Doom szintu filmet biztos lehetne belole kanyaritani, csak meg kene triplazni a hullak szamat <#nyes>#nyes>
A film oldala is kb ennyibõl áll...
Bazz. most ennek a játéknak az oldala tényleg annyibol áll, hogy egy flash logo és két olyan menü ami popupban megnyit egy ablakot teli szöveggel? :D:D:D
már mindeb fantasy könyvet leporoltah hollywoodban, de Salvatore senkinek nem jut az eszébe?
Egy kiscsókáról, aki talál egy sárkánytojást és jól felnõnek együtt mindenféle kaladonkba keveredve.
Valami ilyesmi. Én speciel nem olvastam :)
A filmet várom azért. Minden fantasy filmet várok legyen csak minnél több belõlük :)
Valami ilyesmi. Én speciel nem olvastam :)
A filmet várom azért. Minden fantasy filmet várok legyen csak minnél több belõlük :)
És mirõl szol?
És ez most mármint az Eragon a könyv története mirõl szól?
bazz, ez nekem meg van könyvben :O
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...