Fűretépni Szabad

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bld
lehet h oka van ennek😄

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

fúú bazeg mindig ezt veszik elõ amikor reagálni akarnak rám <#nevetes1>

találj már ki valami kreatívabbat plz <#idiota>

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Maco13
mi lett belõle? Aggyá Pénzt?
prezi
dehogyisnem...

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

bld
R U OK?😄

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

Laky
hehe

i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M

youareokay
DragonBall_
PlayStation2_
PlayStationPortable_

nc

ööö..igazad van

még mindíg ezen lovagolsz asszem már ezt már +tárgyaltuk csak nézd vissza...

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Az, hogy "fûre tépni", vagy "fûre lépni", vagy "moziba menni" vagy akármi szerinted 1 szó, akkor grat <#idiota>.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

kulabácsi
nézd meg és rájössz!!

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

ez olyan "fasza négerek füveznek de jó dolog" film

P3 Celeron 1000 Mhz, 512 MB SDRAM, Ati Radeon 9550 256 MB, Maxtor 160 GB Minek több?

how high 😊
Maco13
az OC-nél szoktam megmenni néha, mikor a girl-t csajszinak fordítják...
bld
pedig megér egy misét😊
nem tom már hol néztem bele de hatalmas élmény volt, ahogy perzi is mondja a szivedhez kapsz párszor😉
nem tom kik fordítják ezeket...

kulabácsi
deee lefordították vazze, már nem emlékszem h mi volt, de asszem h az is vmi hülyeség volt...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Maco13
I Need Money-t ugye nem fordították le? Szerencsére nem volt dolgom a szinkronossal
kulabácsi
jah vannak benne érdekes dolgok!! errõl a szétcsúszva c film jut az eszembe, hát annak volt még egy fasza szinkronfordítása 😄 spanommal néztük és szakadtunk a röhögéstõl....

prezi
én a "pajti" megszólításoknál fogtam a szívem😄

Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !

bld
kedvencem a what's up dog fordítása kb na mivan kutya, ezsméletlen gengesen hangzik magyarul<#idiota>

bld
ja ja ezt eredeti nyelven kell megnézni felirattal és nem árt ha van egy kis angoltudás mert a szóviccek is eléggé ottvannak😊
sztem akinek ez nem tetszik annak vagy nincs humorérzéke vagy beteges komplexusokat gyárt a drogozással kapcsolatban😊

kulabácsi
hát meg a szinkron is eléggé gáz...

Maco13
kurva nagy film, kár hogy ennyire szarul fordították a címét...
nyami
jo film

kulabácsi
nah hát sztem az egyik legnagoybb film, szal ha fikázod, akkor miért írsz ide????

Szar filmrol egy megszarabb topik. 😄
Lehet zárni.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Taranov
Ha már a drogos filmeknél tartunk, ajánlom mindenkinek ma 23:55-tõl a Viasat 3-on a Fûbenjáró bûn címû darabot.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

RaZoK
tipikus duma, enyni idõsen kinõhettél volna már belõle :S

idestova - 7 - éve regisztráltam, nem jár ilyenkor valami süti ?

NeoMaN
lol
bann htx

legyen igazad.<#worship>

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

mukika
link

érdekes. én az angol címét ütöttem be(how high), és egybõl kiadta...

honnan lehet letölteni?

mielött nyitottam rákerestem nemadott ki semmit<#szomoru2>szerintem meg én irtam helyesen

EmIn3m02
nagyon nagy film

-- Intel Core i7 950 - Asus MARS 2DI/4GD3 - OCZ Platinum 3x2GB DDR3 - Dell 3008WFP 30\" --

mukika
igen a kábitószer körül forog az egész,de egész jó dumák vannak bent.

reménytelen
Nem láttam, de úgy hallottam, hogy eléggé idióta film.
hi!
nagyon jó vigjáték,hatalmassakat lehet rajta nevetni.