37
Fűretépni Szabad
-
#37 lehet h oka van ennek:D -
moralosan #36 fúú bazeg mindig ezt veszik elő amikor reagálni akarnak rám
találj már ki valami kreatívabbat plz -
#35 mi lett belőle? Aggyá Pénzt? -
#34 dehogyisnem... -
#33 R U OK?:D -
#32 hehe -
#31 DragonBall_
PlayStation2_
PlayStationPortable_
nc -
Jhon Balu #30 még mindíg ezen lovagolsz asszem már ezt már +tárgyaltuk csak nézd vissza... -
moralosan #29 Az, hogy "fűre tépni", vagy "fűre lépni", vagy "moziba menni" vagy akármi szerinted 1 szó, akkor grat . -
#28 nézd meg és rájössz!! -
Emmegki #27 ez olyan "fasza négerek füveznek de jó dolog" film -
bitubo #26 how high :) -
#25 az OC-nél szoktam megmenni néha, mikor a girl-t csajszinak fordítják... -
#24 pedig megér egy misét:)
nem tom már hol néztem bele de hatalmas élmény volt, ahogy perzi is mondja a szivedhez kapsz párszor;)
nem tom kik fordítják ezeket... -
#23 deee lefordították vazze, már nem emlékszem h mi volt, de asszem h az is vmi hülyeség volt... -
#22 I Need Money-t ugye nem fordították le? Szerencsére nem volt dolgom a szinkronossal -
#21 jah vannak benne érdekes dolgok!! erről a szétcsúszva c film jut az eszembe, hát annak volt még egy fasza szinkronfordítása :D spanommal néztük és szakadtunk a röhögéstől.... -
#20 én a "pajti" megszólításoknál fogtam a szívem:D -
#19 kedvencem a what's up dog fordítása kb na mivan kutya, ezsméletlen gengesen hangzik magyarul -
#18 ja ja ezt eredeti nyelven kell megnézni felirattal és nem árt ha van egy kis angoltudás mert a szóviccek is eléggé ottvannak:)
sztem akinek ez nem tetszik annak vagy nincs humorérzéke vagy beteges komplexusokat gyárt a drogozással kapcsolatban:) -
#17 hát meg a szinkron is eléggé gáz... -
#16 kurva nagy film, kár hogy ennyire szarul fordították a címét... -
#15 jo film -
#14 nah hát sztem az egyik legnagoybb film, szal ha fikázod, akkor miért írsz ide???? -
_Vegeta_ #13 Szar filmrol egy megszarabb topik. :D
Lehet zárni. -
#12 Ha már a drogos filmeknél tartunk, ajánlom mindenkinek ma 23:55-től a Viasat 3-on a Fűbenjáró bűn című darabot. -
#11 tipikus duma, enyni idősen kinőhettél volna már belőle :S -
#10 lol
bann htx -
Jhon Balu #9 legyen igazad. -
#8 link
érdekes. én az angol címét ütöttem be(how high), és egyből kiadta... -
j4n3k #7 honnan lehet letölteni? -
Jhon Balu #6 mielött nyitottam rákerestem nemadott ki semmitszerintem meg én irtam helyesen -
#5 nagyon nagy film -
#4 legközelebb írd le helyesen. -
Jhon Balu #3 igen a kábitószer körül forog az egész,de egész jó dumák vannak bent. -
#2 Nem láttam, de úgy hallottam, hogy eléggé idióta film. -
Jhon Balu #1 hi!
nagyon jó vigjáték,hatalmassakat lehet rajta nevetni.