17
Ha a videójáték életre kell?
-
#17 nagyonn jó film :O -
#16 Nem sok ilyet csináltak még??
13. emelet, Arcade, Szellem a gépben, Bináris gyilkos, Fűnyíró ember, ExistenZ - Az életjáték...
Bár ezen filmeknek teljesen különböző a sztorijuk, a koncepció viszont ugyanaz. -
#15 Nem volt rossz film, de nem korszakalkotó. -
kankalin89 #14 sztem kajak film.nem sok ilyet csináltak még.csak ajánlani tudom
-
#13 Sziasztok. azt szeretném megkérdezni hogy ez a Stay Alive nincs-e játékba, de persze pc-re?? -
Horror #12 Hátén tegnap este ami átcsúszott a mai hajnalba néztem maxra tekert fülessel hullasötétben azt hittem összeszarom magam nagyon jó volt a film !!!!!!!! -
#11 tegnap neztuk meg, ("nem kicsit, nagyon" ©gy.feri) Alienware reklamnak tunik a film... -
#10 Ne szabadítsd ki! Nyírd ki! :) -
ugot2know #9 na megyek,kiszabadítom Báthory Bözsét -
#8 Nem rossz film. Most, hogy kijött DVD-n megnéztem. Kellemes kis film. Besz*rni nem fogsz rajta, de jól fogsz szórakozni. Nekem legalább is tetszett.
6/10-re értekelném. -
#7 Én még nem szedtem le mert nincs felirat hozzá. -
oliverspy #6 ti honnan szedtétek le? Én isoHunt-ról, de elég nyújtott volt a kép... -
#5 Szerintem jó film, csak kéne már valami felirat, hogy meg is értsem... Trailet tetszett. -
#4 A, a, a, a, stayin' alive! Stayin' alive! (Bocs, hogy nem tudtam építő jellegű kommentet hozzáfűzni a témához, csak ez volt az első dolog, ami eszembe jutott) -
#3 3/10 imdb-n, ehh -
spy803 #2 Például én is. Majd megnézem. -
#1 erre a témára szerintem már sok mindenki gondolt...
link