Alarm für Cobra 11

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ngcsnet
az a másik hogy fantasy autó, bmw5-ös akart lenni😊

ngcsnet
imádom a sorozatot, úgyhogy a játéknak akármilyen ratyi grafikája van, akkor is tetszeni fog XD

Peck
azért pls egy torrent linket ha tudnál.... 😊

TDU Nick: SemiR_HUN LFS Nick: Fiat Tipo 2.0GT 16V Fiat Tipo 1.4 Fire AGT&Aprilia SR50 Owner :)

passatgt

ez sztem ingame,elég kocka az autó

hát nem ártott volna a grafikán csiszolni ott németeknél...mert sztem elég sokan gaméznánk vele..hát hasonló grafikával rendelkezik mint pl anno a colin mcrae rallye 1..
ha jobb lenne jáccanék vele...

jah...a képek nem "valósak" photoshopp azt kész..az ingame képek hidd el rosszabbak..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

passatgt
Itt a képek alapján nem olyan rossz,mondjuk menszoktam a grafikát figyelni.A túl csicsás dolgokat utálom,mint pl undergroundba amikor tükrözõdik az út.Élõbe ha látsz olyat,hogy így csillog este...Mindenesetre szeretném kipróbálni,a gagyi játékokkal többet játszok mint a csili-vili értelmetlen lövöldözõs játékokkal

az elején versenyezni...chekpointokat elérni..aztán van 1 gagyi autós üldézés..ami tart kb 1 percig..de a grafika = a 0val..kocka az egész..1024X768 felbontásban is.
utána le is töröltem..

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

passatgt
Egyépként miylen a játékmenet,mit kell csinálni?

passatgt
A 3.részt meegtaláltam emulán,de nem megy a töltés.Az 790 mega

300, 400M lehetett a game..tán még meg van vhol..
ha vasárnap jó lesz a film akkor lehet felrakom nosztalgiázni

passatgt
Ez a harmadikból van:

passatgt
Egyépként ez a játék a 3. résznél tart.Egy kép a másodikból:

letöltöttem..1 torentoldalról

passatgt
Honnan volt meg?

passatgt

a játék nem igazán jó..én próbáltam..nekem legalábbis nem teccik viszont a sorozat naon jó.jó jelenetek..az autós üldözések a vagányak..

Kitalálom. Minél nagyobb autópályás tömegkarambolt kell benne okozni 😊

passatgt
Ez a játék a cobra 11 címû német sorozatnak a játéka😊Sok infót nemtok róla,nincs is meg,de a témája a játéknak tetszik.Pár kép:

← ElőzőOldal 3 / 3