BMW-Renault együttműködés az intelligens autókért
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
<#wave>#wave>két autó beszélget:te ne gyere utánam mert kisütöm a biztosítékod! Én meg levizelem a processzorod...<#nevetes1>#nevetes1>
Vagy a probléma,vagy a megoldás része vagy.
Nah aztán bmw-hez is jöhetnek majd a bug fix patchek ,meg egyéb más problémák ha a franciák csinálják 😄
Igen, annak jóval fantáziadúsabb a design-je <#worship>#worship>
Azt hiszem amúgy az valami marsi telepjáró. Régen voltam már a marson, mostanában eléggé felemelték az utazás árát <#violent>#violent> Mehetek én is a holdra mint a csórók <#falbav>#falbav> (már bocs <#alien2>#alien2>)
Azt hiszem amúgy az valami marsi telepjáró. Régen voltam már a marson, mostanában eléggé felemelték az utazás árát <#violent>#violent> Mehetek én is a holdra mint a csórók <#falbav>#falbav> (már bocs <#alien2>#alien2>)
BMW RulZ<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Merci suxx<#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3>
Merci suxx<#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3><#mf3>#mf3>
<#sniffles>#sniffles><#gunyos1>#gunyos1><#taps>#taps>nahát nagyszerü
Ok, jól néz ki a bmwcuccos meg minden. DE MI A GYÍK PÖCSE AZ A HÁTTÉRBEN????<#ijedt>#ijedt><#guluszem1>#guluszem1><#conf>#conf><#csodalk>#csodalk><#wow1>#wow1><#beka2>#beka2><#gonosz1>#gonosz1><#merges2>#merges2><#help>#help><#help>#help>