8
  • Tetsuo
    Caesar III az eddigi lekjobb!!!!! Remélem ez megközelíti az akkori hájpot!
  • totya4
    Egy játék attól nem lesz hiper-szuper hogy 3D-s lesz. Az csak egy lehetőség, hogy más látványvilág jöjjön létre. Természetesen emiatt rettenetesen el is lehet rontani. Főleg pl. startégiáknál, ahol az egységek effektíve kicsik. Mert ott a 3D-ből annyi marad, hogy cakkosak az élek, a figura csupa cakk végeredményben :). Persze lehet élsimítást bekapcsolni, de azt csak a gazdag hülyegyerekek félmilliós videókártyája bírja.

Azért a Caesar-nak drukkolok, hátha neki sikerül.
  • totya4
    Mi az hogy ne szólaljak meg picim? CIV 4 egy szar. Legalábbis a call the power-hez képest áttekinthetetlen, kezelhetetlen szar..ahogy a játék topikjába le is írtam. Máskor figyelj oda hogy mersz máshoz szólni, és milyen hangnemben, picim.
  • lammaer
    Háááttt.. még amigás és 286-os korban kezdtem a Civ sorozattal, és a negyedikkel nekem is voltak fenntartásaim. Ahogy totya irta (legalábbis nekem így jött le), a háromdésítés az, ami nem tetszett neki, és ugyanígy voltam/vagyok vele én is. A CIV4 szerintem pont az a játék, aminél nem lett volna muszály erőltetni a 3d effekteket, az animációkat (szúr a kardos, lő a puskás... brrr) és a zoomolható 3d játékteret.
    Ettől függetlenül a játék nagyon jó, sikerült megint újdonságokat bedobni, csak az a 3d ne lenne :)
    Ugyanez a caesar III-nál is. Játszottam az összes cézárral, fáraóval meg a görög részekkel is (+ kiegészitők) és ott sem a 3D-t kéne erőltetni. Azt egyenlőre nem tudják olyan bájosra és részletgazdagra csinálni (erőforrásigényről ne is beszéljünk) ami ehhez a játékhoz kell. Nem kell ide összevissza zoom meg rotálás... játékmenet kell.
  • Broafka
    nekem nem tetszik :(
    a Caesar-nak volt egy egyéni stílusa ez a félfelül nézet, meg a hangulata, kicsit hangulatromboló ez a 3D-s vacak, tipikus Roller Coaster sorozat, a 3-dik része idegesítően szar lett :(
    pedig úgy imádtam az ugrándozó kis kisembereket :_)
  • Alfa Of NS
    Nekem tetszik a grafikája.
  • CyrSyS
    civ4 szted gagyi? huha! te akkor nem a földön élsz és igencsak fogalmad sincs a civ sorozatról. Inkább ne szólalj meg
  • totya4
    Hát ezt is 3D-sítik...csak nehogy olyan elkefélt legyen mint a CIV4...