Heroes V - május 23-ig bírjuk ki
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudja valaki,hogy lesz-e magyar nyelvû verzió?
Egy éve azt írták igen,azóta semmit sem hallani,a game pedig gold verzióban már.
Egy éve azt írták igen,azóta semmit sem hallani,a game pedig gold verzióban már.
hát... meg van a demo és normal módon kicsit nehéz... jah meg vas is kéne hogy rendesen menjen 😄
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
Szerintem a 3DO a 4. résszel szúrta el az egészet, a túl sok felesleges újítással és a csicsával, de most hogy más csinálja 5. részt az a jó benne, hogy kicsit visszatértek a 3-hoz, ahhoz a jól bevált játékmenethez.
Lehet kicsit érthetetlen lett :S
Lehet kicsit érthetetlen lett :S
Egy n?nek legalább két férfira van szüksege: Az egyik ápolt, finom, gyengéd, kedves, ?szinte, megért?. A másik, pedig nem meleg.
Nekem nem voltak ilyen gondjaim, legalábbis 1 óra játék után biztos nem! Nekem a 3. és a 4. is nagyon tetszett, a kettõt össze kellett volna gyúrni, nem pedig csinálni egy 3. részt pusztán feltupírozott grafikával, a demó alapján ez az érzésem!
Hogy mi bántott? Azt hogy nézem a térképet és nem látok semmit. Áttekinthetetlen. Elkavarok a játék fórumára, olvasgatokm a hsz-eket, és lám mit látok, mindenki szerint a 3 a király, és a 4-rõl pont azt írják amit tapasztaltam, hogy túl van csincsázva a térkép emiatt nem átlátható. Tehát ez többek véleménye...
A 4. részben mi bántott benneteket? A túl sok újítás!!?? Az 5. rész a Demóból kiindulva visszalépés! Nem grafika terén, mert az fantasztikus! De az Isten szerelmére, miért kellett olyan dolgokat kivenni, amik szanesebbé tették a játékot, pl.: Az egységek külön mozgatása(már látom, az ismét 20 hõsbõl álló sereget, ami csak azért van, hogy láncben szállítsuk az egységeket!, a hõsök csatában való valós megjelenése, ha túl tápak, akkor korlátozzuk õket vagy valami...
Ha valamit rosszul írtam volna, akkor elnézést, csak a Demóból indultam ki, ami ugyebár nem mindig mérvadó, fõleg, hogy még 1 hónap hátravan!
Ezektõl eltekintve, magával ragadó a játék!
Ha valamit rosszul írtam volna, akkor elnézést, csak a Demóból indultam ki, ami ugyebár nem mindig mérvadó, fõleg, hogy még 1 hónap hátravan!
Ezektõl eltekintve, magával ragadó a játék!
Miért ? A 4. rész kinézete milyen volt a 3. után ? Ég és föld. Azután megszoktad .Ha jókat játszol majd az 5-össel nem lesz semmi bajod a 3d-vel se. <#wink>#wink>
\" Mi minden voltam helyettem, mielőtt meg nem születtem ? \"
a 4. rész nekem nagyon bejött, ez az 5. viszont már túl 3d-s. nem jó
Asus P5QL PRO motherboard | Core 2 Duo E8400 3Ghz | Kingmax 4*1 GB DDR2 1066Mhz |Asus EN7950GT 512MB | Sound Blaster Audigy 2 Value 64bit | 2*250GB Samsung Sata2 HDD
Jó volt ott a 4. rész is, csak meg kellett szokni és máshogy taktikázni. Ha játszottál az 5.rész demójával akkor tudod kb. mire számíthatsz. A kiegyensúlyozást majd meglátjuk május 23 után. Csak jönne már !
\" Mi minden voltam helyettem, mielőtt meg nem születtem ? \"
A negyedik rész pl pocsék lett. Átláthatatlan áttekinthetetlen. Ez az ötödik meg nem a folytatása, hanem a 3D-be való átültetése, ami elsülhet jól is, rosszul is.
JEEEEEEEEEEEE😄