57
a nem túl mindennapi dolgok
-
#57 Bár nem teljesen játék, mégis:
Giroszkóp
-
#56 egy kis kikapcsolódás :)
térbeli tetris, felette zenelejátszó kellemes zenékkel :)
-
madmaxelek #55 Pedig szerintem nem az lenne a cél hogy aki játszik vele utána úgy gondolja hogy még véletlenül se lesz bevándorló:) -
rorock #54 Elég hosszadalmas,mert sok mindent meg kell találnod benne,hogy tovább léphess.Hmmm... A tanulság pedig...Most már tudom azt ,hogy nem leszek bevándorló :)
-
madmaxelek #53 1 óra?Huha akkor hosszadalmas lesz:) De sok tanulságos dolog van benne egyébként. -
rorock #52 Én kb 15 percet nyomhattam vele,mert sajnos nem értem még eddig rá.Rá kell szánni kb 1 órát.Nem sokára meg is próbálom hosszabban:)Szerintem kezd újra Te is!Hátha már jobban fog menni -
madmaxelek #51 Hát ja jobb képet is csinálhattak volna rólunk.Bár általánosítani elég nehéz, de akkor is inkább a pozitív dolgokat kéne hangúlyozni benne.Mennyi ideig játszottátok ezt a játékot?Én kb az elején megakadtam:D -
rorock #50 Szerintem ennek a játéknak nagyon durva előítélete van a magyarokkal szemben.Szerintem nem vagyunk mi ennyire bevándorló-gyűlölők. -
madmaxelek #49 néztem én is ezt a játékot, hát az emberek külalakja lehet egy kicsit szebb is:)De érdekes a barangolás 2222-be. -
Daza500 #48 Meghiszem azt. Én mindig ezt tologatom, amikor épp nincs meló.
Vannak eléggé agyizzasztóak is benne. -
Jimboo23 #47 Nekem is tetszik, de el lehet gondolkodni rajta, hogy milyen lehet valóban egy bevándorló bőrébe bújni mai Magyarországon. Milyen pofonokat kapnánk..... -
Szoffer #46 Lehet már 20 év múlva! Jön egy nagyobb cunami, mi még védve leszünk! Jó ez a játék Daza, köszi a linket, elvagyok vele!
Szép napot -
Daza500 #45 Ki tudja, 200 év múlva lehet tényleg mindenkit összeverünk... -
30yFan #44 ez mekkora vacak, mindig megvernek benne... :/ -
Daza500 #43 Music Cube
Képrejtvényekben kell kitalálni együtteseket vagy albumok, számok címeit.
Választhatunk '80-as, '90-es, valamint napjaink korszakából.
Ezzel is el lehet lenni, mivel a játék nem árulja el a jó megoldásokat, mindenképpen rajtunk múlik.
A végén láthatjuk, hogy az adott feladványokból mennyit sikerült eltalálni, és mennyi volt a hibás válasz.
-
TarkoBarko #42 Ugye milyen gyorsan repül a munka? :P :D Én most akarom kifizetni a kecót. Valaki tudja, hogy hol lehet megtenni? Máshol is lehet munkát vállalni vagy csak a moszkván? -
mamutvadasz #41 igazad van, én is jobban szeretem a Lokit!!! :D
de am már majdnem vége, a nyelv már fullos és megvan az illeték ára is...hát igen, sokra képes az unalom és az internet xD -
Szoffer #40 Nem véletlen, egész egyszerűen kerülni kell a LILÁKAT! :D:D:D
Ki meddig jutott el?
-
TarkoBarko #39 Valaki nem tudja, véletlenül, hogy az embereknél a különböző színek jelentenek-e valamit? Engem általában a lilák vertek meg és a fehérektől kaptam segítséget. Vagy ez csak véletlen? -
mamutvadasz #38 hát biztos légzsáknak...fő a biztonság:D, főleg a sok verés mellett jól jön, ami enyhíti az ütéseket...:P
Szoffer:
nem tudom, hogy BKV van-e, de ha az lenne, azért nem hiszem, hogy biciklivel gyorsabb lenne...plusz még el is lophatják tőled, ha még nem történt meg xD -
Szoffer #37 Elszórakoztam vele én is egy darabig! Elég sokszor összevertek, ennyire talán nem vagyunk ellenséges nép! :D
Most épp biciklire gyűjtök, mert nagyon sok időmet elveszi az utazgatás.. Ezek szerint a BKV 200 év múlva se lesz jobb... :P -
TarkoBarko #36 Ááááááá! :D Hol találtad? Nagyon elborult darab az biztos... Rájött valaki, hogy a szilikonmell egy férfi karakternek minek? :D -
mamutvadasz #35 Sziasztok!
találtam egy tök érdekes játékot! egy szép elképzelt jövőkép amolyan magyar módra, megspékelve egy kis diszkriminációval is:D
Itt a játék! nézzétek, játszatok :) -
#34 :) -
#33 Játék
-
#32 http://www.startlapjatekok.hu/ugyessegi/1/
"Rajzolással segítsd a golyót" Ha nincs ott, akkor ha ezt beirod google-ba, simán kiadja.. -
#31 minnyá... -
#30 jó hogy szólsz, bár most nem nagyon fogok belemélyedni újra ebbe, biokémet kell tanulni a szünetben :) -
#29 Csináljunk egy magyar Go szervert...!
Van is ilyen fórum
Akit érdekel a játék az jöjjön át oda!!! -
#28 de régen góztam:)
ez ám egy jó játék, htx hogy beraktad ò_ñ -
#27 Elementary territory building -
#26 Birdhouse kerekek... besz@rás! -
#25 Ki ad ki 2990FT-ot egy ilyené? -
#24 áá gondoltam xD -
#23 Nemááá! :D -
OPM #22 Dede, fingerboard a neve. :D Egyik haverom még gimiben állandóan ezzel idegesített minket,olyan trükköket nyomatott vele a padokon... Kívülről tök egyszerűnek tűnik, aztán valahogy rájöttünk hogy egy normális ugratást is napokon keresztül kéne gyakorolni. :) -
#21 valami rémlik, miez? ugye nem az hogy az ujjaddal kell gördeszkázni rajta? :D -
OPM #20 jóa topic!
ezt ismeritek? :)
-
#19 labdának törékeny
de nagyon jóóó kirakni :)
monnyuk az a baj h csak ~500 darabos :( -
Aspyrin #18 Ez igen :P