Olcsó 65 nm-es chipekkel erősít az Intel
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
80-90 fokoknál van a komoly baj de még ekkor se lassult be az én procim.(amd már ennyinél széné égne igaz az azok nem is mellegednek anyira)
Asus Commando - E6600 - 4GB DDR2 Kingston HyperX 1066 - HD 4870
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
Az újabb, 90nm-es 754-es Sempronok (Palermo, E6 stepping) fõleg jók. A modellek több mint fele 256KB L2-es, tudják az SSE1-2-3-at, persze a 64 bites módot is, NX bitet, stb. (Lényegében az Athlon64 Venice mag van bennük, az említett fele L2-vel és memvezérlõvel.) És igen jól húzhatók: én a 2800+-t 2.4GHz-en járatom. (És ez nem Intel-GHz...) Vízhûtéssel, de szerintem anélkül is menne, alig kell hûteni a vizet.
Ja, hallottam már olyat, hogy a 2500+-t (256KB L2) is sikerült 2.4GHz-en járatni... De 2.0-án könnyen.
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
Tedd rá a kezed a forró tűzhelyre egy percre és egy órának tűnik. Legyél együtt egy csinos lánnyal egy óráig és egy percnek tűnik majd. Na ez a relativitás. Albert Einstein
Szal Ájemdé rulez!
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
a Ghz nem a teljesitmény mértékegysége, hanem a mûködési frekvenciáé
Forza.
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
olcso egymagos=AMD sempron a nyerõ vétel
jobb egymagos=AMD a jobb ár/telj
olcsó kétmagos=egyértelmüen intel, itt konkurrencia sincs
drága kétmagos=AMD X2 mindent üt
Forza.
Engem nem gyõzött meg az Intel...