A Stormregion túllép a II. világháborún

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én azért a minõséget fontosabbnak tartom a mennyiségnél. PC-s fps-ek között se nagyon van 15-20-nál több értelmes cím egy több éves periódusban.

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Tinman
Aranykor az ami a PC-n van FPS ügybe évek óta...2 hetente 1 FPS... !3! különféle konzolon az 15-20 cím nem túl sok.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Advance Wars, Fire Emblem, Metal Gear Acid, Battles of PoP, Field Commander, Tactics Ogre, FF Tactics, stb...

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Tinman
Azért szereztem be a legtöbbet, mert mindig bíztam valami újban, valami forradalmiban... elmaradt.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Aranykor? <#hehe>

Hááát ha lehet lenni ruszkikkal ok!! <#vigyor2><#vigyor2> Az ilyen játékokkal az a baj hogy jönnek a hõs amerikaiak megin!!!
Senki nem is mondta hogy szerezd be õket...
Játsz mással: mondjuk stratégiával ; az úgyis ritkaság... nem igaz..? LOL<#banplz>

Az élet a legjobb méreg...

Dragonlords
én örülök neki mert mindig is sztem a stromhenge játékait......

Gyakorlatilag a körökre osztott stratégiai játékok évek óta a kézikonzolokon élik második aranykorukat (GBA, NDS, PSP).

Tinman
Na végre! Ha még 1 2. VH-s játék kijön már rámszakad a padlás ahová felszórom õket <#falbav>

Amúgy szvsz nem egy jó ötlet PSP-re fejlesztgetni, mert aki PSP-t vesz az nem egy nagy stratéga.